Politiet tror mann er påkjørt eller kastet ut av bil

En mann liggende i grøftekanten blodig og forslått ble funnet av forbipasserende i Svelvik.

Det var i Svelvikveien ved Sagbukta i Svelvik sent fredag kveld en forbipasserende oppdaget mannen som lå forslått og blodig i grøftekanten.

Spor på stedet og andre opplysninger, blant annet spor på stedet, tyder på at han kan ha blitt påkjørt eller at han kan ha blitt kastet ut av en bil, forteller operasjonsleder for Søndre Buskerud politidistrikt, Magne Lie.

Mannen i 20-årene som er fra Polen er fraktet til Sykehuset i Drammen med bruddskader.

Vil avhøre mannen i løpet av dagen

– Vi tar sikte på å avhøre mannen i løpet av dagen for å få et bilde på hva som kan ha skjedd her, fortsette Lie.

Politiet er interessert i tips i saken.

Mannen ble funnet ved 23-tiden fredag kveld, hvis noen har sett noe kan de gjerne ta kontakt med oss, opplyser Lie.

Fartsskriver mnipuleringsutstyr skjermbilde - 600 euro koster utstyret som på flere måter kan manipulere vogntogenes digitale fartsskrivere. - Foto: Birger Kjølberg / NRK

Betal fem tusen kroner, og du kan lure fartsskriveren

Statens vegvesen har avdekket at de nye digitale fartsskriverne i bruk i tungtransporten langt fra er sikre. For fem tusen kroner kan hvilken som helst europeisk lastebilsjåfør kjøpe utstyr som gjør det mulig å manipulere fartsskriverne, både mens de kjører og i ettertid.

Les saken

Siste nytt

  • Problemer med Telenors mobilnett

    Telenor skal igjen ha problemer med mobilnettet over hele landet. På sine Facebook-sider skriver selskapet: – Mange har problemer med å ringe fra mobil til mobil og sende SMS. Det er usikkert hvor mange som er rammet og hvor langvarig feilen er.

  • «Villmannskjøring» på E18

    Politiet fikk melding om to biler som drev med «villmannskjøring» på E18 ved Kopstad. Begge ble stoppet av politiet. Bilførerne, menn på 26 og 21 år fra distriktet, har ifølge politiet historikk på trafikale forhold og kjørte uten gyldige førerkort. Juristen besluttet derfor å beslaglegge begge bilene.

  • Gull i kjøttfag

    Det ble tre medaljer til Vestfold da 330 unge deltok i Yrkes-NM i Trondheim. Martin Grønvold fra Meny Råel tok førsteplass i kjøttfaget, Martin Hvidsten fra Toyota Horten tok 2. plass i bilskadefaget, mens Vincent Dakay Henriksen fra Dag Arne Nilsen AS tok 2. plass i murerfaget.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Jenter i Etiopia og Malawi skal få økt selvstendighet og større innflytelse over sitt eget liv takket være årets Operasjon dagsverk. I år feirer folkehøgskolene i Norge150-årsdag. Skiringssal folkehøgskole i Sandefjord markerer jubileet med en demokratikonferanse. Gunn Birgirsdotter har skrevet boka "Pingla", en naturbok for barn. Når kommer vinteren? Vi spør en klimaforsker om hvordan været ser ut fremover.
Synth-popens tid er ikke forbi. Nå er Tønsbergduoen Argh klare med sitt første hele album. Skjærer du ut gresskar for å pynte til Halloween, og står igjen med en haug gresskarkjøtt og kjerner som du bare slenger i søpla? Gresskaroppskrifter kommer din vei i dag. Du får også høre den fantastiske historien om hun som bare ville hjelpe en svane, og som endte opp med å bli jaget jordelangs. Og vinneren av gårsdagens poesislam i Horten kommer til oss i dag...