Politiet tror mann er påkjørt eller kastet ut av bil

En mann liggende i grøftekanten blodig og forslått ble funnet av forbipasserende i Svelvik.

Det var i Svelvikveien ved Sagbukta i Svelvik sent fredag kveld en forbipasserende oppdaget mannen som lå forslått og blodig i grøftekanten.

Spor på stedet og andre opplysninger, blant annet spor på stedet, tyder på at han kan ha blitt påkjørt eller at han kan ha blitt kastet ut av en bil, forteller operasjonsleder for Søndre Buskerud politidistrikt, Magne Lie.

Mannen i 20-årene som er fra Polen er fraktet til Sykehuset i Drammen med bruddskader.

Vil avhøre mannen i løpet av dagen

– Vi tar sikte på å avhøre mannen i løpet av dagen for å få et bilde på hva som kan ha skjedd her, fortsette Lie.

Politiet er interessert i tips i saken.

Mannen ble funnet ved 23-tiden fredag kveld, hvis noen har sett noe kan de gjerne ta kontakt med oss, opplyser Lie.

Siste nytt

  • Må begraves i bomull

    Mange er ikke klar over at alle som begraves må ha bomullstøy på seg. I følge gravferdsforskriftene kan heller ikke naturmaterialer som ull, brukes. Årsaken er at nedbrytingstiden skal være inntil 20 år slik at graver kan gjenbrukes. - Vi kan bruke skjønn i helt spesielle tilfeller, presiserer Heidi Klemmetsby som driver Vestfolds største begravelsesbyrå.

  • Larvik vant

    Larvik håndballklubb vant mesterligakampen borte mot polske Lublin fredag kveld. Larvik vant 28-23. Linn-Kristin Koren Riegelhuth ble toppscorer for Larvik med seks mål. Larvik spiller mot rumenske Baia Mare om en uke.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Mange lærlinge ri Vestfold øver til yrkes-NM. Vi blir med på trening. Tønsberg arrangerer vannøvelse. Stressmestring og mindfulness inntar bibliotek. Leder for PST i Vestfold oppfordrer folk til å tips dem hvis noen begynner å få en atferd som kan tyde på radikalisering.
Kontakt oss på tlf 02345
Mange gleder seg til at Kongen kommer til Svelvik og Hof i dag. Vi har spurt folk hva de vet om Kongen. Talsmann for ei gruppe som jobber for at et område i Tønsberg i Stokke i fremtiden tilhører samme kommune, kommer i studio. En forsvunnet katt ble avlivet av en veterinær.