Vikersund ber om verdenscup

Skiflygingsarrangørene i Vikersund vil satse videre selv om Skitinget gikk inn for skiflygingsanlegg i Rødkleiva. Vikersund ønsker å arrangere verdenscup i 2007.

Vikersund-arrangøerene hadde lørdag et møte og besluttet at de vil være med videre. Kretsleder Svein O. Markussen i Buskerud Skikrets høstet stor applaus da han søndag meddelte dette på Skitinget.

Vikersund IF ser det som svært viktig å holde kontinuitet i arrangementene, og Buskerud foreslo for Skitinget at det arbeides internasjonalt for at Vikersund får et verdenscuprenn i skiflyging i 2007.

Videre ba Buskerud om svar fra Skiforbundet om når det blir kroken på døra for skiflygingsarrangement i Vikersund etter at nasjonalanleggavtalen utløper 31. desember 2009. Siden avtalen ble inngått har det bare vært arrangert ett verdenscuprenn i skiflyging i Vikersund.

Skitinget vedtok enstemmig at det søkes om verdenscup i skiflyging hvert tredje år, første gang i 2007.

(NTB)

Siste sport

 • Morata skadet

  Juventus' nye stjernesignering Alvaro Morata hinket av treningsbanen med en kneskade på en av sine aller første treninger.

  Den 21 år gamle spissen kom fra Real Madrid for 167 millioner kroner.

  – Skadeomfanget blir undersøkt i tirsdag, meddelte Juventus på sitt nettsted.

 • – De store dagene ikke like viktige

 • Quieroz fortsetter i Iran

  Den tidligere Manchester United og Real Madrid-treneren Carlos Quieroz har bestemt seg for å fortsette som landslagssjef for Iran. Portugiseren tok over ansvaret for landslaget i 2011, og ledet dem til fotball-VM i Brasil, der de tok ett poeng på tre kampen.

  – Jeg vil fortsette i jobben, men avtalen er ikke framforhandlet ennå, sier Queiroz til Teheran Times.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien: Sarpsborg 08 - Aalesund