Hjernerystelse for Kristian Forsberg

Kristian Forberg er usikker til Norges kamp mot Latvia lørdag, etter at han fikk en hjernerystelse i Italia-kampen onsdag.

Kristian Forsberg

Kristian Forsberg pådro seg hjernerystelse da Norge knuste Italia. Nå er det usikkert om han får spille mot Latvia lørdag

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Det er riktig at vi vil se an Kristians tilstand. Først fredag vil vi ta avgjørelsen om han skal spille lørdag, sier landslagslege Ole Fosse til NRK.

Forsberg slo hodet mot kanten av vantet etter en takling i kampen mot Italia onsdag. Det førte til en lettere hjernerystelse.

– Men han har det fint nå, han må bare ta det med ro i dag. Så ser vi på ham i morgen og tar avgjørelsen da, sier Fosse.

– Du er streng?

– Ja, jeg er streng. Det er viktig at han kommer seg skikkelig og at alle testene er fine. Foreløpig er kampen lørdag usikker for hans del, sier Fosse.

Norge kjemper for en plass i kvartfinalen i VM. De ble poengløse i tapene mot Sverige og Russland, men fikk et poeng mot Tsjekkia tross tap på straffer.

Men så ble det 6–2 over Italia onsdag. Nå venter Latvia, Tyskland og Danmark i de siste gruppekampene. De fire beste går til kvartfinale.

Siste nytt

 • Hoff utestengt i én kamp

  Start må klare seg uten Espen Hoff i lørdagens seriekamp mot Haugesund. Veteranen ble utvist i mandagens 1-2-tap mot Sarpsborg. Han ble vist det røde kortet etter at han hadde felt Amin Askar. Hoff er tilbake i Start-troppen til hjemmekampen mot Strømsgodset søndag 7. juni.

  Espen Hoff utvist
  Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix
 • King til Premier League?

  Joshua Kings nye arbeidsgiver blir nyopprykkede Bournemouth, hevder lokalavisen Lancashire Telegraph. 23-åringens kontrakt med Blackburn går ut til sommeren. Ifølge avisen skal han ha blitt tilbudt en treårskontrakt med Bournemouth, som etter sigende skal underskrives senere torsdag. De skriver også at Blackburn har kommet med et godt kontraktstilbud til nordmannen.

  Joshua King
  Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix
 • Visa har gitt klar beskjed til FIFA

  FIFAs største sponsorer begynner for alvor å se omdømmeproblemene i hvitøyet. Visa er blant dem som krever endring. – Med mindre FIFA gjenskaper en organisasjonskultur med tydelige etiske prosedyrer, vil vi revurdere vår sponsing. Det har de fått beskjed om, heter det i pressemeldingen fra Visa.

  Også øvrige FIFA-sponsorer, som Coca-Cola, Adidas og McDonalds, frykter at saken vil gjøre det mindre attraktivt å drive markedsføring gjennom idretten.

Sendeplan

Kl. Program Kanal