Hjernerystelse for Kristian Forsberg

Kristian Forberg er usikker til Norges kamp mot Latvia lørdag, etter at han fikk en hjernerystelse i Italia-kampen onsdag.

Kristian Forsberg

Kristian Forsberg pådro seg hjernerystelse da Norge knuste Italia. Nå er det usikkert om han får spille mot Latvia lørdag

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Det er riktig at vi vil se an Kristians tilstand. Først fredag vil vi ta avgjørelsen om han skal spille lørdag, sier landslagslege Ole Fosse til NRK.

Forsberg slo hodet mot kanten av vantet etter en takling i kampen mot Italia onsdag. Det førte til en lettere hjernerystelse.

– Men han har det fint nå, han må bare ta det med ro i dag. Så ser vi på ham i morgen og tar avgjørelsen da, sier Fosse.

– Du er streng?

– Ja, jeg er streng. Det er viktig at han kommer seg skikkelig og at alle testene er fine. Foreløpig er kampen lørdag usikker for hans del, sier Fosse.

Norge kjemper for en plass i kvartfinalen i VM. De ble poengløse i tapene mot Sverige og Russland, men fikk et poeng mot Tsjekkia tross tap på straffer.

Men så ble det 6–2 over Italia onsdag. Nå venter Latvia, Tyskland og Danmark i de siste gruppekampene. De fire beste går til kvartfinale.

Siste nytt

  • Asafa Powell inn til årsbeste

    Asafa Powell løp inn til tiden 9,81 på 100 meter under Diamond League i Paris lørdag. Det holdt til seier og var også årsbeste for jamaicaneren.

    Asafa Powell vant 100m for menn i Paris.
  • Barshim innfridde ikke

    Mutaz Essa Barshim rev tre ganger på 2,32 meter i høydehopp. Høydefavoritten fra Qatar var dermed ikke bare langt unna verdensrekord, men han var også langt unna å vinne konkurransen.

    Favoritten er ute etter tre mislykkede forsøk på 2.32m

Sendeplan

Kl. Program Kanal
FIFA Fotball-VM 2015: Tyskland - England
FIFA Fotball - VM 2015: bronsekamp