Begge Manchester-lagene ute av mesterligaen

Ingen av Englands to beste lag klarte å ta seg videre fra gruppespillet i mesterligaen. Mest skuffende var Manchester United, som ikke klarte å ta poeng mot sveitsiske Basel.

Wayne Rooney

Wayne Rooney var tydelig skuffet etter at Manchester United ikke klarte å ta poeng borte mot sveitsiske Basel.

Både Manchester United og Manchester City er ute av mesterligaen, etter kveldens siste runde i gruppespillet.

Trengte kun uavgjort

United trengte kun uavgjort mot svetsiske Basel, men et ungt Basel-lag var gode, og til tider heldige, mot et tamt og sløsende United. Det hjalp heller ikke at Basel-keeper Yahn Sommer gjorde en veldig god kamp mot Rooney og co.

– Jeg er veldig glad. Jeg er stolt av laget. Det er helt vilt at vi har slått ut Manchester United. Vi skal ha en god fest i kveld. I morgen kan jeg tenke på at vi har slått ut Manchester United, sier Sommer til Viasat.

Spissparet Alexander Frei og Marcos Streller var sterke gjennom hele kampen, og noterte seg for hver sin scoring.

Helt på tampen av kampen fikk Phil Jones kranglet ballen over streken, og det ble ny spenning.

Men Basels unggutter stod i mot, og er med resultatet 2-1 videre til åttendelsfinalene i mesterligaen.

Basel-trener Heiko Vogel var lamslått etter seieren, og var en av de få som ikke stormet banen i det dommeren blåste i fløyta for siste gang. Vogel måtte til bruke bibelen til inspirasjon for å ordlegge seg i intervjuet etter kampen.

– Det var Davids kamp mot Goliat. Dette er helt utrolig, sier Vogel.

City ute

Manchester City gjorde jobben og slo Bayern München 2-0 hjemme på Etihad Stadium. Men desverre for Roberto Mancinis menn kom David Silva og Yaya Tours scoringer til ingen nytte.

De blå var avhegige av at Napoli ikke skulle vinne borte mot Villareal, men resultatet i Spania ble 0-2.

Roberto Mancini var en slagen mann i minuttene etter kampen. Det har aldri vært noen tvil om at City satser hardt på Mesterligaen.

– En rar gruppe

Men hverken David Silva, Yaya Toure, Sergio Agüero eller Samir Nasri kunne gjøre noe med dagens exit.

– Vi er skuffet etter dette. Det var en rar gruppe. Vi bør være stolt av dette resultatet, men skuffet over å være ute av Champions League, sier Mancini.

Dermed er Englands bidrag i turneringen kortet ned til London-klubbene Arsenal og Chelsea.

• Fire Reiten-mål (!) da Chelsea knuste Bristol City 8-0

Guro Reiten scoret fire ganger og la opp til to mål da Chelsea knuste Bristol City 8-0 i siste hjemmekamp under manager Emma Hayes.

Med sitt målshow sendte hun Chelsea inn i gullkampen igjen for fullt. Laget er tre poeng bak serieleder Manchester City med en kamp mindre spilt, og nå med bedre målforskjell.

Britain Soccer Women's Super League
  • Moi-dobbel da FCK vant

Mohamed Elyounoussi scoret de to første målene da FC København slo Silkeborg 3-0 i dansk superliga. Nå er laget bare ett poeng bak serieleder Brøndby.

Brøndby tapte 2-3 borte for Midtjylland tross en scoring av Ohi Omoijuanfo. Det gjør at det er svært jevnt i gullkampen. Ett poeng skiller mellom de tre første, og tre mellom de fire første, når fire serierunder gjenstår.

Mohamed Elyounoussi
  • Maanum tilbake i Arsenals startoppstilling – første start siden kollapsen

Frida Maanum er endelig tilbake i Arsenals startoppstilling når London-klubben gjester Manchester City søndag.

24-åringen har riktignok fått to innhopp etter den dramatiske kollapsen mot Chelsea. Hun fikk først 25 minutter i 3-0-seieren hjemme over Leicester, og deretter 27 minutter i 1-1-kampen borte mot Everton.

Maanum falt om og ble liggende på gresset i ligacupfinalen mot Chelsea 31. mars.

Britain Soccer Women’s Super League
  • Grønstad tok norsk rekord på 600 meter

Tobias Grønstad IK Tjalve fortsetter storformen på 600 meter. Søndag løp han inn til 1.14,56 under et stevne i Tyskland. Det er norsk rekord på distansen.

Grønstad løp også inn til rekord sist uke – da han tok tiden til OL-gullvinner på 800 meter fra 1996, Vebjørn Rodal.

Etter å ha smadret to norske rekorder på 600 meter, er planen nå å løpe 800 meter om en uke – også det i Tyskland.

Friidrett - Trond Mohn Games
  • 2-1 til Brann

SISTE: Innbytter Anna Aahjem setter ballen i mål med 10 minutter igjen av kampen. Brann har dominert andre omgang, og påført Rosenborg årets to første baklengs.

Mathine Østenstad uliknet for Brann rett etter pause. Straffen ble gitt etter at RBK-keeper Rulyte går for hardt inn i en duell. Brann-trener Martin Ho har gjort tre bytter i pausen, og dette har gitt effekt.

Frøya Dorsin sendte bortelaget i ledelsen i åpningskampen på Brann stadion. Langskuddet 31 minutter inne i kampen kom etter at Rosenborg vant ballen, som følge av en hands dommer Karoline Jensen overså.

Det ble en sjansefattig og jevnspilt første omgang.

Totalt 6051 supportere har søndag tatt turen til tilskuerbenken på Brann stadion.

SENDTE BRANN I LEDELSEN: Innbytter Anna Aahjem