Siste nytt

 • Kondomene glir unna i Asialekene

  Utøverne i Asialekene er ikke bare opptatt av aktivitetene på idrettsbanen. 5000 kondomer blir delt ut til de 10.000 deltagerne hver dag, men etterspørselen har så langt vært større enn tilbudet.

  –Men jeg tror ikke de blir brukt til sengegymnastikk. De fleste vil vel ha dem som suvenirer, sier Choi Hyeung-Dae i organisasjonskomiteen. Choi sier de vil dele ut 100.000 kondomer før lekene er slutt.

 • Høgmo - Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix
  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

  Høgmo mellom Oman og Benin

  Norge ligger på delt 76. plass på den siste FIFA-rankingen. Per-Mathias Høgmos menn deler den plassen med Oman, mens Benin ligger hakk i hæl. Norge faller 23 plasser fra den forrige listen som kom i august.

  Aldri har Norges herrelandslag i fotball ligget lenger ned på rankinglisten til det internasjonale fotballforbundet. Den tidligere bunnoteringen var 60. plass.

 • Ståle Solbakken - Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
  Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix

  Solbakken: – Idioti å sparke meg

  Ståle Solbakken og FC København har fått en dårlig start i den danske superligaen med åtte poeng på sju kamper. Nå er det startet en debatt i dansk presse om nordmannen er rett mann for jobben, og det synes Solbakken lite om. – Jeg anerkjenner diskusjonen, men synes den er på kanten til å være respektløs i forhold til min historie, i forhold til hva jeg har bevist her før og i forhold til den prosessen vi er inne i, sier Solbakken til Ekstra Bladet. Han mener diskusjonen er «på kanten til idioti».

Sendeplan

Kl. Program Kanal