Flere trikkeruter reddet

Byrådet gir Oslo sporveier 25 millioner kroner ekstra. Briskebytrikken, trikken i Bogstadveien og trikken oppover Trondheimsveien er dermed reddet.

Fakta

LYD OG VIDEO  Lyd Video

Hjelp | Mer lyd og video

  • – Det er greit av vi ikke får trikk på Kjelsås, sier Hilde Barstad.  Windows Media, 00:43, reporter: Øyvind Nyborg

Det går frem av en tilleggsinnstilling til Oslo-budsjettet, som legges fram i morgen.

Det sier byråd for miljø og samferdsel, Hilde Barstad. Hun ønsker å opprettholde noe av dagens trikketilbudet, men vil også satse mer på buss.

Byrådet så behovet for stasing på kollektivnettet og begrunner ekstrabevilgningen med at statsbudsjettet gjorde det mulig for kommunen å bevilge mer.

Briskebytrikken, trikken i Bogstadveien og trikken oppover Trondheimsveien er dermed reddet. Kjelsåstrikken ser imidlertid ut til å bli lagt ned, sier Hilde Barstad.

Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.