Hopp til innhold

Hektisk i Hammerfest

Politiet har hatt en hektisk natt i Hammerfest. Rus, brennende veranda og vold er stikkordene.

Ved 22.30-tide da politiet fikk melding om at en mann var blitt skallet ned på en privatadresse i byen. En mann i 50-årene har anmeldt en omlag 20 år yngre mann for episoden, som heldigvis ikke førte til alvorlige skader.

Men før denne episoden hadde politiet vært nødt til å rykke ut til en annen privatadresse sammen med ambulanse. En mannsperson i 20-årene hadde fått seg et slag i ansiktet, men han ville verken si noe om hvem som hadde slått eller anmelde forholdet.

Like før 01.30 gjennomførte politiet en ransaking på en tredje privatadresse. Her oppholdt det seg tre rusede mannspersoner i 20-årene, og i boligen ble det funnet både et el.våpen, en ulovlig kniv og noen piller. Politiet har opprettet anmeldelse på forholdet.

Og som om ikke det var nok. En halvtimes tid senere fikk politiet melding om at noen personer holdt å å sette fyr på en veranda. Brannvesen og politi kom ulende, og det viste seg at fire mannspersoner mellom 20 og 40 år hadde fyrt opp en grill på en veranda for å varme seg. Det gikk ikke helt bra, og branvesenet fikk slukket før det oppsto store skader.