0-8 på bortebane og rødt kort

Umulig oppgave for Senja som slapp inn 4 mål på 6 minutter.

fotball

Senja har i det siste tatt poeng mot Skarp og topplaget Ull/Kisa, men i dag sliter Senjaværingene. De ligger nemlig under 6-0 for Mo.

Mo har riktignok storspilt den siste tiden, og Senja-trener Jan Tore Bakli visste at dette ble tøft.

Allerede etter 12 minutter sto det 2-0 til hjemmelaget, begge målene kom på dødball.

Men etter 26 minutter startet det virkelige mål-showet. Da scorte Joakim Rudolfsen for Mo. To minutter senere økte Marius Eikert til 4-0.

I det 30 minutt puttet Destin Makumbu til 5-0 og to minutter senere fikk Mo straffe. Da fikk Jimma Fjelldalselv æren av å sette inn 6-0 til hjemmelaget.

Det er også resultatet til pause.

Fem minutter etter avspark i andre omgang har Senjas Piotr Gadak fått marsordre. Senja må altså spille 40 minutter med en mann mindre.

Etter 60 minutter puttet Jimmy Fjelldalselv sitt andre for dagen, og dermed er det 7-0 til Mo.

Ydmykelsen er komplett. 8-0 ved Joakim Rudolfsen.

Senjas lag: Hans Henrik Johansen-Kjetil Warholm, Christian Arnesen, Piotr Gdak, Frode Stefanussen-Tom Rune Sørensen, Mats Nordmo, Glenn Martin Andreassen, Tore Veseth Olsen-Kjetil Adolfsen, Mats Tunstad.