Hopp til innhold

TIL-keeper kan erstatte Robinson

Tottenham har kvittet seg med den engelske landslagskeeperen Paul Robinson. Nå kan Sead Ramovic være aktuell.

Sead Ramovic
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Tromsø-keeper Sead Ramovic har lenge vært i forhandlinger med TIL, men har ikke kommet til enighet. Kontrakten til keeperen går ut etter årets sesong.

Tidligere har det vært snakk om at Dinamo Bucuresti, Bayer Leverkusen og Fulham er aktuell for Ramovic.

– Jeg vil ikke si noe om andre klubber enn Tromsø på nåværende tidspunkt, men det er klart det alltid er kjekt med interesse, sier Ramovic til Nettavisen.

- Naturlig at han er ettertraktet

Nå er det Tottenham som det spekuleres i blant landets medier. For landslagskeeper Paul Robinson har akkurat blitt klar for Blackburn Rovers. Dermed er naturligvis londonklubben på utkikk etter en erstatter.

– Det er naturlig at en spiller som Sead (Ramovic) er ettertraktet når det ikke er lenge igjen av kontrakten, men det tenker vi ikke så mye på nå. For meg er det viktig at han er profesjonell og forholder seg til sin nåværende kontrakt med Tromsø, sier Høibraaten til Nettavisen.

Ønsker å beholde keeperen

Morten Kræmer i Tromsø IL har ikke hørt noe fra Tottenham eller andre klubber.

– Dette er ikke kjent for oss. Vi ønsker å beholde Sead utover den avtalen vi har med ham, men vi er foreløpig blitt enige om at vi er uenige, sier sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer, til Nettavisen.

Flere nyheter fra Troms og Finnmark

Hovedtillitsvalgt og sykepleier Eva J. Ytrehauge, operasjonssykepleier Anette Liberg og kreftsykepleier Marte Lebesby ved dagkirurgien på Klinikk Alta, frykter styret i Finnmarkssykehuset ikke skjønner konsekvensen av å legge ned tilbudet.

Høyre: Vil at sykehusleger skal kombinere jobber

Hans Ragnar Mathisen

Hans Ragnar (78) feiret Tromsø-samenes store dag

Mange hundre turister går daglig opp sherpatrappa til Reinebringen i Lofoten.

Aukande besøkstal: – Allemannsretten er på nokre måtar under press