Tapte og vant på første dag

Sandvolleyballspillerne Martin Spinnangr fra Farsund og hans makker Tarjei Skarlund fra Ålesund spilte to kamper i World Tour Praha på torsdag.

Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund

Volleyballspillerne Martin Spinnangr og Tarjei Skarlund tapte en og vant en kamp på første dagen i World Tour Praha. (arkivbilde)

Nordmennene tapte 0-2 mot brasilianerne Ricardo Santos og Marcio Araujo i deres første kamp i World Tour-turneringen i Praha.

Nordmennene ble hengene etter allerede fra start i den første kampen, og det første settet endte 14-21. Nordmennene gav de tidligere OL-mesterne fra Brasil kamp i andre sett, men tapte til slutt 16-21.

Slo Østerriket

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr

Torsdag ettermiddag møtte Skarlund og Spinnangr østerrikerne Doppler og Mellitzer. Det første settet ble meget jevnt, men det var nordmennene som trakk det lengste strået og vant 21-18.

I det andre settet ble gikk nordmennene på et stygt 13-21-tap, som gjorde at de to lagene måtte ut i et finalesett.

Her avgjorde nordmennene kampen til sin fordel 15-9, og vant dermet 2-1 i sett mot østerrikerne.

I morgen møter nordmennene taperne i kampen mellom Benjamin/Bruno fra Brasil i en kamp de må vinne for å avansere til tredje runde i turneringen.