Hopp til innhold

Føler seg misbrukt av TV3

Tvedestrand Fjordhotell fikk i går gjennomgå i TV3-programmet "Hellstrøm rydder opp". Hotelldirektøren mener Hellstrøm er ei kjempebølle, og mener kanalen har presentert et forvrengt bilde av sannheten.

Tvedestrand Fjordhotell

Tvedestrand Fjordhotell har opplevd mye bedre besøk etter at Hellstrøm og TV3 var på besøk, men føler seg misbrukt i programmet.

Tvedestrand fjordhotell føler seg misbrukt av TV3 etter at TV-programmet "Hellstrøm rydder opp" gikk på lufta i går kveld.

I programmet gav stjernekokken Eivind Hellstrøm kjøkkenpersonalet, servtiører og hotelledelse det glatte lag, og programmet gav ikke hotellet mye ære.

Hotelleier Magne Modalsli mener TV3 har bedrevet ren misbruk av hotellet og de ansatte.

– Når man ser programmet som gikk på lufta i går, så lurer jeg på etikken i det TV3 driver med. Hvordan er det mulig å forvrenge sannheten så mye?

– Vi som opplevde Hellstrøm den lørdagen programmet ble tatt opp, opplevde ham som ei bølle mot kjøkkensjefen. Oppførselen hans var fryktelig, jeg blir mildt sagt oppgitt, sier Modalsli.

– Hellstrøm vet hva han snakker om

Informasjonsansvarlig for "Hellstrøm rydder opp", Øyvind Skåvli, synes det er rart at hotelleieren reagerer som han gjør. Han mener Hellstrøm er kjent for sin direkte stil og at hotellets personale måtte vite hva de gikk til.

– Kritikken er en skivebom. Hellstrøm har blitt kalt mye rart han, men han kan vise til formidable resultater. Han har ei framtoning som for mange kan framstå som bøllete, men han har altså 40 års erfaring fra noen av verdens beste kjøkken. Han vet hva han snakker om, og hvordan ting fungerer, sier Skåvli.

Frykter kundenes reaksjoner

– Visste dere ikke hva dere gikk til, Modalsli?

– Vi visste at han skulle ta opp saker der nede, men TV3 har også brukt en del intervjuer som vi ikke har vært informert om og kunne gitt tilsvar til, som ikke var riktige. På slutten av programmet framstår han som om han var den snille og gode, men han var ei superbølle. Det gir meg en vond smak i munnen. De sa at han kunne ta av noen ganger, og at han da ikke var til å stogge, men makan til oppførsel! Jeg bare stiller spørsmålet: Var han ikke der for å hjelpe oss og for å bidra? spør Modalsli.

– Det er ikke noen dans på roser å drive et kjøkken av god standard. Det vet Eivind Hellstrøm alt om. Han kom til et spisested som ikke visste alt for mye om det, og måtte prøve å få innprentet det i løpet av fem dager. Det er hyggelig at han har lykkes, siden dere har mye bedre besøk nå, sier Skåvli.

Modalsli sier han er fornøyd med hjelpen han fikk av Hellstrøm, og sier hotellet har vært godt besøkt etter medieomtalen det fikk i forbindelse med opptakene av programmet.

– Vi fikk mye presse og restauranten har gått så det griner etter dette. Jeg er veldig godt fornøyd med hjelpen, men hva nå? Når programmet har gått på lufta lurer folk på om de i det hele tatt har en jobb å gå til i dag, sier Modalsli, som er redd for kundenes reaksjoner etter programmet.

null
Spiller nå
Åpnet verdens største bikube 00:36
Neste

Økonomistatus

Strømpris i dag

Inkludert avgifter

Billigst kl. 07 0,63 kr
Dyrest kl. 22 1,5 kr

Strømkostnader nå

  • Steke pizza 0,4 kr 25 min.
  • Dusje 4 kr 10 min. / 100 liter vann
  • Vaske klær 0,5 kr En vask
  • Varmeovn 1 kr 1000w, en time

Styringsrenta i prosent

Høyere styringsrente betyr økte utgifter dersom en har boliglån

Økte matpriser

Hvor mye matprisene har økt det siste året, sammenlighet med lønnsutvikling

  • Matvarer Mars 2023 – mars 2024
    + 6,1 %
  • Lønnsutvikling Anslag for 2024
    + 4,9 %