Hopp til innhold

- Grindheim klar for FC København

Danskene skal ha betalt rundt 6 millioner kroner for den norske landslagsspilleren.

Grindheim

Christian Grindheim vil på en pressekonferanse onsdag ettermiddag bli presentert som ny spiller hos det danske topplaget FC København.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

Christian Grindheim ble på en pressekonferanse onsdag ettermiddag presentert som ny spiller hos det danske topplaget FC København.

Det skriver Berlingske Tidende .

Grindheims nåværende klubb, nederlandske Herenveen, og FCK skal være enige om en overgangssum på 5,6 millioner danske kroner for den 27 år gamle Haugesunderen.

Christian Grindheim jubler

Christian Grindheim sier at det er et mål for ham å spille i Champions League med FC København.

Foto: Scanpix

– Vi har holdt øye med Christian i lang tid, og nå oppsto muligheden for å skrive en avtale med ham. Det er vi naturligvis er glade for. Han er en meget lojal lagspiller, som arbeider i begge retninger av banen, og så han har et riktig godt blikk for spillet som vi gleder oss til å nyte godt av, sier sportsdirektør Carsten V. Jensen.

– Et perfekt tidspunkt

Grindheim sier til klubens hjemmeside at han gleder seg til å komme til en toppklubb som FC København. Han har undertegnet en treårskontrakt med klubben.

– Jeg er kommet for å vinne fotballkamper og for å få store opplevelser både i den nasjonale ligaen, men også i europeisk regi. Jeg føler at skiftet fra Heerenveen til FCK kommer på et perfekt tidspunkt for meg, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang med mine nye utfordringer, sier Christian Grindheim.

Grindheim har tidligere spilt for Haugar, FK Haugesund, Vålerenga og Herenveen. Han har spilt 43 kamper for det norske landslaget.

Flere nyheter fra Rogaland