Hopp til innhold

Fikk karbonbit i øyet

Det ble dramatisk for Pål Varhaug da han fikk en karbonbit i øyet under lørdagens løp. Men nå er Varhaug fra Ålgård klar for nytt GP3-løp.

Pål Varhaug
Foto: Drew Gibson / GP3 Media Service

Pål Varhaug (19) fikk en bit av karbonfiber på øyet under lørdagens løp på Silverstone. Det gjorde at motortalentet fikk synsproblemer under et GP3-løp.

– Jeg aner ikke hvordan biten kom seg inn i hjelmen, men etter at to biler krasjet fikk jeg noe på øyet, og jeg klarte nesten ikke å se etterpå. Jeg tapte flere plasseringer, men klarte utrolig nok å fullføre løpet, sa Varhaug.

Dårlig syn skapte problemer for nordmannen.

– Bilen fungerte bedre i løpet, men det hjelper jo ikke så mye når man nesten ikke ser. Likevel fullførte jeg på en 14.-plass ettersom det var mange foran i feltet som fikk problemer, sa Varhaug.

Etter løpet dro han rett på sykehuset for å sjekke øyet sitt, og det var legene som konstaterte at han hadde fått en liten bitav karbonfiber på øyet.

De fikk imidlertid fjernet biten, slik at Varhaug kunne kjøre søndagens løp.

19-åringen fra Ålgård i Rogaland falt fra niende- til tiendeplass i sammendraget, mens det fortsatt er mexicanske Esteban Gutierez som leder.

Flere nyheter fra Rogaland