Hopp til innhold

Norges største «Harlem shake»?

«Harlem Shake» har blitt det neste store nettfenomenet etter «Gangnam Style», og stadig flere nordmenn kaster seg på.

The «Harlem Shake» kan best beskrives som en kort video bestående av låta «Harlem shake» fra artisten Baauer og to dansescener klippet etter hverandre.

– Håper på å bli den største i Norge

Fenomenet har på få dager fått svært god fart på YouTube. Fenomenet startet med en video lastet opp av bruker ved navn “Filthy Frank” 2. februar, og derfra har fenomenet rett og slett eksplodert.

Nå planlegges Norges største «Harlem Shake»-video på Hellestøstranden utenfor Stavanger på lørdag.

– Dette er et utrolig gøy fenomen som vi vil være en del av. Vi håper å bli den største i Norge. Til nå har hundre personer meldt fra at de kommer, sier initiativtager Sindre D. Mellemstrand.

Nordnorske soldater sett 17 millioner ganger

Per 19. februar får man 78 400 resultater når man søker på «Harlem Shake» på Youtube, og alt tyder på at det blir stadig flere.

Det mest berømte norske bidraget er en gjeng med nordnorske soldater. Videoen har i skrivende stund 17 millioner visninger.

Grønn ungdom badet «Harlem Shake»

Hver uke bader Grønn Ungdom i Stavanger sentrum. Denne gangen benyttet de anledningen til å kaste seg med på det nyeste youtube-fenomenet «Harlem shake».Denne gangen har Miljøpartiet de grønne kastet seg på trenden i Stavanger.

Nytt på nytt

Nytt på nytt kastet seg også på «Harlem shake»-bølgen på fredag.

Flere skoler har også kastet seg med.