Hopp til innhold

Skriv det DU vil

Har du noe på hjertet kan du nå gi utrykk for det her på det nye Torget til NRK Rogaland. Eller har du noen bra bilder eller en video du vil dele med andre? Lag deg en profil og legg det inn til glede for flere.

Internett
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

Kalender

NRK Rogaland får en mengde faxer og mailer fra folk som vil at vi skal nevne møtet i hagelaget, i idrettslaget eller på bedehuset på radio eller TV. Det blir det sjeldent plass til i sendingene våre. Men nå kan du få presentere klubben din, si din mening eller gjøre folk oppmerksom på loppemarkedet som skal holdes i det nye Torget. Her kan du gi tips om ting som skjer i kalenderen som finnes på høyre side.

Du styrer siden

På våre brukerstyrte nettsider vil vi ha tak i alt det stoffet som vi i dag må avvise. Her kan du selv styre hvordan du vil ha siden, om du vil velge stedstilhørighet, eller interessetilhørighet.

Du kan lese eller kommentere alle artiklene og bloggene uten å være bruker, og du kan logge deg på hvis du ønsker å ytre deg, sende oss et bilde, legge ut lyd, eller video.

Nå kan stolte foreldre legge inn referat fra ungenes idrettsarrangementer, konfirmasjoner, bryllup eller barnedåp med bilder, video og tekst, og den engasjerte mannen og kvinnen i gata kan legge inn artikler om det de er opptatt av. Her er det plass til alt som interesserer leserne.

I tillegg håper vi å få inn tips om saker, samt bilder, video og lyd som vi kan sende i våre sendinger på TV og radio.

Her har du en gylden mulighet til å vise kreativitet, talent og engasjement!

Her er noen tips til skrivingen:

Kommentere:

Du trenger ikke bli medlem for å kommentere artikler. Da er det bare å klikke på “vis kommentar”, og skrive sin mening. Når forfatteren av innlegget selv kommenterer innlegget får disse kommentarene i en egen farge. Det samme gjelder kommentarer skrevet av moderator/NRK-ansatte.

Registrere seg:

For å kunne legge inn hendelser i kalenderen, sende en hilsen, eller skrive en artikkel, må du registrere deg. Det gjør du i venstremargen på sidene. Det er gratis å registrere seg, og det skal ikke ta lang tid.

Ikonene:

Under tekstene er det flere ikoner. Disse viser til kart, emneord, kommune, hvem som skal på et arrangement osv. Klikker du på ikonene, ser du hva de forskjellige er.

Velkommen som skribent, fotograf, tipser til NRK Rogaland.

Her kommer du inn på Torget

 

Flere nyheter fra Rogaland