Hopp til innhold

Craig lager grillmat for Rema

Kjendiskokken fra Stavanger, Craig Whitson, har komponert 37 nye grillretter for Rema 1000.

Grillkongen Craig
Foto: Versal forlag

- Spennende utfordring å få komponere grillretter for nordmenn, sier norskamerikanske Craig Whitson.

– Rema 1000 har hatt en lavere markedsandel på ferskt kjøtt enn kjedens størrelse skulle tilsi. Det ønsket vi å gjøre noe med, sier kategorisjef ferskvare, Tor-Erik Aag i en pressemelding.

Derfor har kjeden i år toppet laget med Craig Whitson, som har drevet flere restauranter, egen grillskole og er trener for det norske grillandslaget.

Nå har butikk-kjeden fått Whitson til å utvikle en ny produktserie på 37 vareslag innen grilling.

– Amerikansk barbecue er i verdensklasse og har inspirert mange av grillproduktene. Samtidig har jeg god forståelse for hva nordmenn liker etter 30 år i Norge. Nordmenn er entusiastiske grillere og nysgjerrige på nye smaker og metoder, sier Craig Whitson.

Omtrent halvparten av oss ønsker å grille mer, og det er mangel på tid og ikke været som nevnes som en barriere. Det viser en ny grillundersøkelse fra Opplysningskontoret for kjøtt.

– Derfor er det viktig å gjøre grillingen så enkel som mulig for folk. De fleste produktene er ferdig tilberedt og kan legges rett på grillen, og noen skal bare varmes opp, sier Tor-Erik Aag i Rema 1000.