Hopp til innhold

Ærlig trikkepassasjer funnet

Politiet kan opplyse at man mener å ha funnet fram til en kvinne som fant 24 000 Euro på en trikk i Oslo 21. november i år.

Trikk
Foto: Scanpix

Personen som fant et stort pengebeløp i Oslo er identifisert. Finneren er en kvinne bosatt i Oslo. Vedkommende ønsker ikke å gå ut offentlig med sin identitet, eller at politiet oppgir flere opplysninger om henne.

Les også: Flere meldt seg som "finner`n"

Politiet ønsker å berømme den ærlige finneren – og oppfordrer andre å gjøre det samme dersom de finner gjenglemte penger eller gjenstander.

– Vi håper derfor at denne saken også kan inspirere andre til å levere hittegods til politiet. Ofte er det ikke snakk om store verdier når noen finner gjenstander, men hittegodset kan ha stor følelsesmessig verdi for den som har mistet det, sier politistasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

Får finnerlønn

Smedsrud forteller at de kom frem til at dette måtte være den riktige personen fordi kvinnen kunne beskrive nøyaktig hvordan pengene var oppbevart.

– Hun ga en god beskrivelse av hvordan pengene var oppbevart.

Les også: Får 20 000 i finnerlønn

Utlendings- og forvaltningsseksjonen ved Oslo politidistrikt vil stå for utbetaling av eventuell finnerlønn i henhold til lov om hittegods.