Hopp til innhold

- Gå til politiet

Politiet etterlyser disse tre som vitner etter drapet på Skøyen i desember.

Politiets fantomtegninger etter Skøyendrapet

Politiet etterlyser disse tre. De ble sett i nærheten av åstedet 18. desember.

Foto: Tegninger: Politiet

Politiet står fremdeles uten mistenkte i drapssaken på Skøyen. Fredag offentliggjorde politiet tre fantomtegninger av personer som skal ha vært i nærheten av området da drapet fant sted.

- De har status som vitner og tegningene er laget på bakgrunn av vitneobservasjoner, sier politiinspektør Hanne Krisitn Rohde.

Drapet skjedde på ettermiddagen 18. desember i fjor. En mann ble funnet i et garasjeanlegg på Hofftunet på Skøyen.

- Vi fikk en telefon om at en person var stukket med kniv å lå død i et garasjeanlegg, sa innsatsleder i Oslo politidistrikt, Arve Røtterud like etter hendelsen.

Dør til dør med tegningene

Politiet har avhørt venner, arbeidskolleger og familien til offeret uten at det har kastet noe lys over etterforskningen. I midten av januar gikk etterforskerne fra dør til dør i nabolaget med tegninger av to personer som vitner har gitt opplysninger om, men som ikke har meldt seg til politiet etter drapet.

Politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt sa til NTB at tegningene først skulle vises til beboerne i området, men at de eventuelt skulle bli publisert i mediene dersom ingen kjente personene igjen.

I dag viser politiet fram fantomtegningene. Dette kan tyde på at ingen av naboene har kjent igjen personene under rundspørringen.

En av teoriene er at mannen kan ha blitt drept da han overrasket
noen biltyver i garasjen og blitt stukket ned.

LES OGSÅ: Lite ressurser til Skøyen-drapet

Video nsps_upload_2008_12_19_17_55_3_775.JPG
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se video: 19.12: Få spor etter knivdrap