Hopp til innhold

Ferien forsinker etterforskningen

Påskeferien forsinker etterforskningen av det mistenkelige dødsfallet på Skjetten.

Skjettten

En krimtekniker i samtale med politiet utenfor boligen på Skjetten der en mann er funnet død. Politiet betrakter det som et mistenkelig dødsfall.

Foto: Svein Olsson, NRK

Det var helsepersonell som varslet politiet om funnet av en død person i en bolig klokken 11.30 skjærtorsdag. Boligen ligger i Nordbyveien på Skjetten, i nærheten av Kasjotten hotell.

Politiet gjorde ferdig de kriminaltekniske undersøkelsene i boligen til den avdøde på fredag, men må vente resultatene fra obduksjonsrapporten.

– Det er ingen vaktordning på rettsmedisinsk institutt i påsken, derfor avventer vi resultatene til de er tilbake på jobb, sier politiadvokat Stian Sjølie Johannessen fra Romerike politidistrikt til NRK.

Han vil mest sannsynlig ikke bli obdusert før tirsdag.

To til avhør

Krimtekniker

En krimtekniker gjør undersøkelser i boligen på Skjetten.

Foto: Svein Olsson, NRK

Ifølge naboer NRK snakket med torsdag har en eldre mann bodd alene i huset som nå er stengt av. Mannen leide ut et tilbygg til et voksent par, og disse to ble kjørt av gårde i en politibil på skjærtorsdag, ifølge vitner.

– Jeg kan bekrefte at vi har hatt to personer til vitneavhør, men de er nå dimittert, og ingen er siktet i saken, forteller jourhavende jurist, Anne Siv Åvitsland til NRK på fredag.

Politiet bekrefter at den avdøde er mannen som bodde på adressen. Pårørende er varslet.

– Det er fortsatt uklart for oss hva som har skjedd, og vi vet ikke noe mer enn det vi visste på torsdag, forteller Åvitsland.

Naboer som NRK snakket med torsdag sier de ikke har hørt noe bråk fra boligen, og beskriver mannen som har bodd i huset som stille og rolig.

– Det vil bli tatt flere avhør når etterforskningen fortsetter, sier Åvitsland til NRK.

Politiet vil ha tips

Hun vil ikke kommentere om de har fått inn noen tips etter dødsfallet på torsdag.

– Det er ikke kjent for meg hva slags tips vi har fått inn, eller om vi i det hele tatt har fått inn noen, sier Åvitsland.

Hun oppfordrer alle som har tips i saken til å ringe inn til politiet.

– Vi vil ikke spekulere i hva som har skjedd, og fordi omstendighetene rundt dødsfallet er så uklare, holder vi alle muligheter åpne, avslutter hun.

Mistenkelig dødsfall på Skjetten

Politiet ved boligen på Skjetten der en mann ble funnet død torsdag formiddag.

Foto: Svein Olsson, NRK