Hopp til innhold

Han er ny daglig leder i Notodden Bluesfestival

Jostein Forsberg er konstituert som ny daglig leder for Notodden Bluesfestival.

Jostein Forsberg

Jostein Forsberg tar nå fatt på nye oppgaver innenfor festivalen.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

Forsberg er i første omgang konstituert til 1. september 2013.

Styreleder Lise Wiik er glad for at Forsberg takker ja til å utvide sitt ansvarsområde og sørge for at det etter flere lederskifter de siste årene nå blir en stabil situasjon med en kjent person ved roret.

– Vi ønsker "ro i båten", ikke minst for å sørge for at festivalen i Notoddens jubileumsår blir en suksess. For de ansatte betyr ansettelsen av Jostein trygghet og stabilitet etter en vanskelig periode. Styret har i tillegg pålagt seg selv ekstra arbeidsoppgaver for å sikre fremdrift og oversiktlig økonomi i tiden fram til festivalen i 2013, sier Wiik.

I begynnelsen av november kom det frem at den tidligere daglige lederen i festivalen ble tatt for økonomisk utroskap, og gikk av med umiddelbar virkning. Det dreide seg om et mindre beløp som nå er tilbakebetalt NBF.

– Klar for oppgaven

– Jeg er veldig klar for oppgaven. Fram til nå har jeg hatt det kunstneriske ansvaret. Nå får jeg også andre administrative og økonomiske oppgaver. Jeg har to svært kompetente medarbeidere med meg og et styre som backer meg og bidrar aktivt i arbeidet. Dessuten føler jeg lokalsamfunnets støtte i det daglige, noe vi som jobber for festivalen, både er avhengig av og svært glade for, sier Jostein Forsberg.

Han sier han også ser frem til å jobbe mer med de frivillige på festivalen.

– Jeg har mange gode minner og erfaringer fra de årene jeg var leder for dem. De er en gjeng som år etter år klarer å gjøre det umulige mulig, sier han.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark