Hopp til innhold

Odds keeper må opereres

Odd-keeper André Hansen går nå rundt med brudd i kinnbeinet og et igjenklistret øye. Nå venter et inngrep for å dra beinet på plass.

Odd-keeper André Hansen

Øyet til Odd-keeper André Hansen er fremdeles klistret igjen dagen etter at han ble båret av banen i eliteseriekampen mellom Odd Grenland og Strømsgodset.

Foto: Berit Heggholmen / NRK

– Etter forholdene går det bra, sier Hansen når NRK treffer ham dagen etter at Odd Grendland tapte 0-1 borte mot Strømsgodset.

Ble sendt av banen på båre

Like etter kampstart måtte Hansen bæres av banen etter en duell med Godset-angriper Peter Kovacs.

– Det var verre i går og i dag tidlig. Men med litt smertestillende er de fleste oppe og går igjen, og det gjelder også meg.

Øyet til Odds keeper er klistret igjen og blått. Hansen forteller at det er temmelig hovent, men at det nå kan skimtes litt lys.

– Øyet begynner å åpne seg litt nå, så jeg får litt bedre syn. Men det dunker litt i kinnbeinet som det er brudd i. Heldigvis er jeg optimist i dag når det gjelder smertene.

Må heise kinnbeinet på plass

Legene har fortalt keeperen at det nå venter et inngrep, der det enten skal brukes en plate eller en krok for å dra beinet på plass.

– Så tar det vel noen uker for beinet å gro, og så bør man vel ta hensyn til at fotball er en kontaktsport. Men jeg håper å være på plass mellom stengene når serien starter opp igjen etter sommerpausen, sier Hansen.

Andre Hansen

Odd-keeper André Hansen pådro seg brudd i kinnbeinet etter sammenstøtet.

Foto: Varfjell, Fredrik / SCANPIX

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark