Hopp til innhold

Henger ut pubgjester på nettet

Leder av utested på Verdal omtaler sine utviste gjester på nettet.

Kornmagasinets hjemmeside
Foto: Faksimile Kornmagasinets hjemmeside

– Vil du unngå å bli skrevet om, så oppfør deg bra, ellers kan du havne på bloggen vår, sier Halvor Hjelde ved Kornmagasinet til sine gjester.

Kvinne blottet seg på utestedet

Sist helg hadde utestedet Kornmagasinet i Verdal en utagerende kvinne som gjest. Kvinnen var beruset og oppførte seg ifølge Hjelde uakseptabelt.

– Hun ble helt umulig og blottet det ene brystet før vi fikk kastet henne ut, sier han.

Kvinnen hadde ifølge Hjelde tidligere blitt nektet adgang til Kornmagasinet for livstid, men hadde likevel kommet inn i puben.

Beskrev hendelsen på nettet

Kornmagasinet på facebook

På facebook når historien fram til mange.

I etterkant la Hjelde ut en detaljert beskrivelse av hendelsen på hjemmesiden til Kornmagasinet , og illustrerte det med en halvnaken kvinne. Innlegget ble også lenket opp til utestedets facebookside. Han understreker at han ikke har identifisert personen og mener han ikke har hengt ut noen, og sier at hans ønske er å få folk til å oppføre seg skikkelig når de er gjester på et utested.

– Våre gjester må regne med reaksjoner dersom de oppfører seg dårlig. Jeg ønsker å beskytte mine gjester og jeg trenger å fortelle denne spesielle gjesten fra sist helg at hun er uønsket hos oss, sier driveren av Kornmagasinet.

Grove beskrivelser

Halvor Hjelde

Halvor Hjelde driver utestedet Konmagasinet i Verdal.

Foto: Jørn Haudemann-Andersen / NRK

På Kornmagasinets hjemmeside kom Hjelde med grove beskrivelser av kvinnen som skal ha blottet seg. Hun skal også tidligere ha oppført seg svært kritikkverdig på utestedet, og er nå en uønsket gjest.

…vi pleier å si at alt er tillatt på Kornmagasinet, og vi har hatt lettkledde dansere på pianolokket og jenteklining på bardisken, men til og med vi har en grense for hva som er akseptert, står det på hejmmesiden.


Ytringsfriheten

Ytringsfriheten står sterkt og tillater det meste av opplysninger. Dersom det ikke vises bilde eller knyttes personopplysninger til et slikt innlegg det her handler om, vil det ikke være ulovlig.