Hopp til innhold

Facebookgruppe vil sparke Kåre

Flere Bodø/Glimt tilhengere er grundig lei av elendige resultater - nå mener flere at trener Kåre Ingebrigtsen bør få sparken av styret

Kåre Ingebrigtsen

MENER KÅRE BØR TA SKYLDA: Facebookgruppa mener Kåre Ingebrigtsen burde sparkes for de dårlige resultatene til Bodø/Glimt.

Foto: Mari Langva

På søndag ble Bodø/Glimt fullstendig ydmyket på hjemmebane av dumpekandidat Mjøndalen. Etter mange dårlige kamper, mener stadig flere fans at Ingebrigtsen nå bør takke for seg.

Facebookgruppa«Kåre, la oss slippe mer ydmykelse. Gi deg i glimt før alt er ødelagt.» ble nylig opprettet som en reaksjon på de elendige prestasjonene til gultrøyene. De ber Kåre om å dra tilbake til hjemtraktene i Trøndelag, i stedet for å ødelegge mer. Tirsdag hadde gruppen fått 48 medlemmer.

Laget ser ut som det er tatt ut av Julius i dyreparken. Det å henge på innbytterbua i 90 minutter kaller vi ikke lagledelse. Her må det nye koster inn som kan vise at det ikke er spillerne det står på men ledelse. Så kan du reise å få taktisk opplæring av Eggen sjøl. Du har jo mer enn en gang uttrykkt at det er RBK som er ditt hjerte nærmest. Vi har aldri lastet deg for det, vi er så smådumme at vi aksepterer å ha deg på kort tid. Den tiden vi har gitt deg nå er evig nok. Forlat klubben og la oss slippe mer smerte.

Utdrag fra facebook-gruppen "Kåre, la oss slippe mer ydmykelse, gi deg i glimt før alt er ødelagt."

– Forlat klubben og la oss slippe mer smerte

Og talsperson Per Inge Johansen for tilhengerklubben «Den gule horde», kunne ikke vært mer enig.

– Med de siste resultatene av kampene, og på søndag spesielt, har jeg mistet mye av tilliten, sier Johansen.

Ber Kåre gå

OPPRETTET FACEBOOKGRUPPE: Ei facebookgruppe ble opprettet like

Foto: Faksimile fra facebook.com

– Nå er vi på vei å bli en middelhavsfarer i Adecco-ligaen, det er ikke godt nok. Med det mannskapet, det budsjettet, og de fasilitetene vi har, så forventer vi at Glimt skal ligge som nummer to i Adecco-ligaen.

– Er Kåre Ingebrigtsen rett mann for Glimt?

– Nei, konstaterer Johansen.

Har ingen planer om å gi seg

Men for trøndertreneren har ikke de dårlige resultatene fått ham til å tenke på å avslutte karrieren sin som hovedtrener for Glimt.

– Jeg har ikke vurdert det i det hele tatt, jeg mener jeg er rette mann, og sammen med spillerne skal vi klare å snu det her. Det er ingen andre som kan hjelpe oss eller gjøre noe, sier trener Kåre Ingebrigtsen.

Styret vil ikke sparke Ingebrigtsen

Trønderen har to og et halvt år igjen av kontrakten. Glimts anstrengte økonomi gjør at de ikke råd til å kaste ham på dør. Klubbens styreleder hevder Ingebrigtsen har full tillit, og ønsker ikke å gi ham sparken.

– Nei det er fordi det ikke er slik vi løser ting i Glimt, alle som ser oss ser at vi sliter borte og vi hadde ei dårlig forestilling i går, men det er ikke måten vi løser ting på i Glimt, vi jobber oss sammen ut av det vi står i nå, styreleder Frode Thomassen.

Video MENER KÅRE BØR FÅ SPARKEN

HAR IKKE TILLIT TIL INGEBRIGTSEN: Etter det elendige resultatet på søndag, mener flere Bodø/Glimt-tilhengere at Kåre Ingebrigtsen bør gå.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.