To menn sakna i båt

 • KYSTVAKTEN PÅ VEI:

  Hovedredningssentralen forteller til NRK at Kystvakten er på vei til stedet der en båt ble funnet for en time siden. Der skal de få bekreftet om det er den savnede båten som er funnet, og hvordan det går med de to som var om bord.

 • BÅTEN ER FUNNEN:

  Båten med dei to mennene som var sakna er nettopp funnen, på land på Osterøy. Det opplyser politiet til NRK no klokka 07.56. Dei to er i god form, og har padla seg til land etter at dei truleg fekk motorhavari. Dei to vart funnen av eit Sea King redningshelikopter.

 • SAKNA MENN AV UTANLANDSK OPPHAV:

  Dei to mennene som er sakna i ein båt i sjøområdet mellom Stanghelle og Bergen skal vere av utanlandsk opphav. Den eine mannen er født i 1961 og bustadadresse i Bergen, medan alderen på den andre mannen er enno ukjend.

 • TO MENN SAKNA I BÅT:

  Hordaland politidistrikt ber folk som kan ha opplysningar om den sakna båten om å kontakte Operasjonssentralen – Hordaland politidistrikt på tlf. 02800.

 • TO MENN SAKNA I BÅT:

  Ein båt med to menn er sakna i sjøområdet mellom Stanghelle og Bergen. Siste kontakt med båten var i går klokka 12. Då var båten utanfor Knarvik, seier operasjonsleiar Morten Kronen ved Hordaland Politidistrikt.

  Laster Twitter-innhold