Seks av sju slippes fri etter knivstikking

Politiet har avhørt de sju litauiske mennene som ble pågrepet etter en knivstikking i Kvinnherad natt til lørdag. Seks av dem slippes fri søndag kveld, mens en blir siktet for legemsbeskadigelse.

Også mannen som ble stukket, har forklart seg for politiet.

Knivstikkingen skjedde i et bolighus på Sandvoll i Kvinnherad natt til lørdag. Seks andre personer som var til stede i huset ble pågrepet, og senere ble enda en person pågrepet.

– Har en formening

Av hensyn til vitneavhør som fortsatt gjenstår, ønsker ikke jourhavende jurist Eli Valheim i Hordaland politidistrikt å si noe om hva han har forklart.

– Men vi har en viss formening om hva som har skjedd, sier Valheim til NTB søndag ettermiddag.

Den skadde mannen er i 30-årene og er i likhet med dem som ble pågrepet, fra Litauen. Politiet opplyste i går at språkproblemer førte til at det til å begynne med var vanskelig å få oversikt over hendselseforløpet.

Lettere skadet

Mannen som ble knivstukket ble først hentet av ambulansebåt og fraktet til Stord sykehus, for så å bli flyttet til Haukeland universitetssjukehus i Bergen.

Skadene hans ble først omtalt som alvorlige, men Haukeland universitetssjukehus betegner søndag ettermiddag mannen som lettere skadd.

Mannen som inntil videre blir sittende i politiarresten, er siktet for legemsbeskadigelse. Politiet har ikke tatt stilling til om de skal fremstille ham for varetektsfengsling.

Laster kart, vennligst vent...