Hopp til innhold

30-åring nekter straffskyld for pirattaxi-voldtekt i Åsane

Mannen hevder kvinne (18) hadde sex med ham frivillig. Kvinnen selv hevder hun skrek og gjorde kraftig motstand. – Han bare lo, fortalte hun i retten.

Pirattaxi voldtektssak

SLAPP AV VENNEN: Her går vennen til den 18-årige jenten ut av bilen for å ta ut penger på Esso Nyborg i Åsane. Like etter viser overvåkningskameraene at sjåføren kjører vekk med kvinnen.

Foto: Overvåkingskamera

Den 30 år gamle tobarnsfaren fra Jemen nektet straffskyld da straffesaken mot ham startet i Bergen tingrett tirsdag. Han hevder at samleiet med 18-åringen skjedde frivillig, skriver Bergensavisen.

– Våknet av at han dro av meg klærne

Det var 6. august i fjor at den da 18 år gamle kvinnen og en kamerat tok pirattaxi fra Bergen sentrum, sammen med en venn, i retning Åsane. På veien stoppet bilen på Esso-stasjonen på Nyborg i Åsane, og kvinnens venn gikk ut for å handle.

En halv time senere kom kvinnen tilbake og fortalte betjeningen på stasjonen at hun var blitt voldtatt i bilen , nær Shell-stasjonen på Haukås.

– Jeg våknet ved at han begynte å dra av meg klærne. Jeg prøvde å sparke ham. Han bare lo. Jeg fryktet for livet, forklarte kvinnen gråtkvalt under sin vitneforklaring i retten, ifølge BA.

Kvinnen har også forklart at hun skrek «nei» flere ganger, men at hun da fikk en flat hånd slått mot ansiktet, skriver bt.no.

Dro hjem til Jemen

Den 30 år gamle mannen dro hjem til Jemen etter voldtektsanmeldelsen, men bosatte seg etter nyttår på Østlandet med familien sin. Han ble pågrepet og siktet for voldtekt kort tid etter at han kom tilbake til Norge, etter at politiet hadde klart å identifisere bilen hans.

30-åringen er også tiltalt for frihetsberøvelse av en ti år gammel jente på Kringlebotn i mars i fjor. Mannen nekter straffskyld også for dette.

Bensinstasjon på Nyborg

TOK UT PENGER: Kvinnens kamerat gikk inn for å handle og ta ut penger på denne bensinstasjonen på Nyborg.

Foto: Magne Fonn Hafskor / ÅSANE TIDENDE