Obduksjonen gir ingen svar

Obduksjonene har ikke gitt noe klart svar på hvordan en kvinne og hennes sønn døde i et hus i Bergen tidligere denne uken. Begge hadde dårlig allmenntilstand, ifølge politiet.

Nordåstræet

TO FUNNET DØDE: Det var i denne eneboligen på Nordås i Bergen at en mor og hennes sønn ble funnet døde.

Foto: Lars Chr. Wallace / NRK

– Det er ingen ytre faktorer som gir retning om noen dødsårsak. De avdøde hadde generelt dårlig allmenntilstand. Obduksjonen gir ingen konklusjon, sier Morten Ørn, stasjonssjef ved Bergen sør politistasjonsdistrikt, til Bergensavisen.

Obduksjonene var klar fredag, men rapporten er ikke skrevet ferdig. Dermed er ikke konklusjonen klar.

– Vi venter fortsatt på om biologiske prøver kan gi noen svar. Obduksjonen viste dårlig allmenntilstand for begge og indikerer også lungebetennelse for begge, forteller stasjonssjefen.

En kvinne i midten av 60-årene og hennes sønn i midten av 40-årene ble tirsdag formiddag funnet døde i morens enebolig i Nordåstræet. Det var mannens søster som fant broren og moren døde.

Kvinnen bodde i huset, mens sønnen ifølge politiet «hadde tilhold» der. Sønnen var meldt savnet fra en institusjon kvelden før.

De to ble funnet ved siden av hverandre i samme rom i huset.

– Det er ingen ting på åstedet som peker i retning av noe kriminelt, og dermed kan vi heller ikke fastslå dødsårsak foreløpig, sa politistasjonssjef Morten Ørn ved Bergen sør politistasjon til NRK tirsdag denne uken.