Løvstakken tapte kampen på overtid

Kampen mot studentene fra Norges Handelshøyskole ble en thriller som til slutt endte med 2–3 tap for Stakken-guttene.

Høydepunkter fra 4 divisjonskampen mellom Løvstakken og Norges Handelshøyskole 19 august 2014.

Før gårsdagens kamp skilte det bare to poeng mellom de to fjerde divisjonslagene. Vinneren ville derfor for alvor koble seg inn i opprykkskampen

Strafferedning

I første omgang styrte NHH store deler av kampen med flere sjanser. Den første store sjansen kom tidlig i omgangen, når en av NHH spillerne var alene igjennom og ble revet ned av Løvstakken keeper Ken Andre Melbye.

Det førte til straffe, men Melbye gjorde en solid redning. Like etterpå gikk studentene opp i føring, som holdt seg til pause.

Overtidsmål

Etter pause reduserte Stakken ved angrepsspiller Sindre Årdal, før NHH igjen tok ledelsen på en kontring. Etter bra press fra Løvstakken reduserte Jonathan Hailu på litt magisk vis, etter en corner.

Men dette skulle ikke være dagen for de svartkledde fra Fyllingsdalen. Noen minutter på overtid fikk NHH frispark helt på linjen av 16 meteren, som de iskaldt satt inn, og vant kampen 2–3.

Intervju med Løvstakken trener Joacim Neergård etter kampen.