Har solgt billetter for 6,5 mill.

Vinskvettens avskjedsshow er høstens store salgssuksess i Bergen.

Vinskvetten

SUKSESS: Vinskvetten spiller for fulle hus på Rick's. Her Øyvind Østerbø og Bjørn Jensen i samtale under showet.

Forestillingen «No Kjem Dei Tre Siste» hadde premiere på Rick's Teater i slutten av september, og skal spille frem til 19. desember. Frem til i går var det solgt over 17.000 billetter til showet, skriver Bergensavisen. Dermed kan det gå mot salgsrekord i Bergen.

- Det blir til salt i havregrøten, ja. Vi spiller jo mer eller mindre for døren. Hadde vi solgt få billetter, ville vi knapt tjent noe, sier Bjørn «Bertel» Jensen til avisen.

Vinskvetten

FORTSETTER DE?: Gunnar Låstad, Bjørn Jensen og resten av Vinskvetten vurderer nå vestlandsturné.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Tidligere i høst innrømmet Vinskvetten kollektivt at dette showet trolig ville bli deres aller siste. Nå er det ikke lenger så sikkert, skal man tro Jensen.

- Tar det av fremover, kan det bli spilling i janiuar. Jeg håper også på en vestlandsturné. Det har kommet flere forespørsler, sier Jensen, som derimot avkrefter at gruppen skriver på nytt materiale.

Dersom lysten skulle komme, så kan det være godt at gruppen ikke har turt å være fullstendig kategorisk om avskjeden. Bassist Gunnar «Ruball» Låstad formulerte seg slik overfor NRK Hordaland tidligere i høst:
.- Vi vil være veldig forsiktige med å si helt sikkert at vi gir oss, for man vet jo aldri hva som kan skje etter fem år. Men i utgangspunktet er det slutt nå

Vi har sett «No Kjem Dei Tre Siste». Les anmeldelsen her!

LES OGSÅ: Vinskvetten gir seg etter 33 år

NETT-TV: Se Vinskvetten fremføre "Miladalssongjen" og "Rånny Bruvik" live i NRKs radiostudio