Deler æren for målet

Olafur Bjarnason mener både han og Gustavino hadde foten på ballen som ga Brann 2-2. Men stopperkollegaen gir målet til lagekameraten.

Brann fotball

Diego Gustavino avgjorde kampen for Brann med en og en halv scoring mot slutten (Arkivfoto).

– Han lever jo av å score mål, så det er like greit at han får scoringen, humrer den islandske midstopperen.

– Dobbeltskudd

Like etter at Gustavino kom på banen fikk Brann den merkverdige utligningen mot Sandefjord. Etter litt frem og tilbake i feltet fikk de to ballen på fem meter. Skuddet ble løsnet, og ballen føk i nota bak Sandefjord-keeperen.

– Jeg tror faktisk at begge to hadde foten på ballen, sier Bjarnasson.

Dommersjef støtter Gustavino

Dommersjef Rune Pedersen bekreftet etter kampen at det er Gustavino som vil bli kredittert scoringen – selv om også Pedersen var i tvil.

– En stund trodde jeg at det var midtstopperen som scoret. Brann kan selvsagt anke avgjørelsen vår om å gi målet til Gustavino, smiler Pedersen.

– Very important

Gustavino var benket etter svake prestasjoner i de to første kampene mot Haugesund og Hønefoss. Sju minutter var alt han trengte for å avgjøre kampen mot Sandefjord – i kompaniskap med Bjarnason. To minutter på overtid satte han på egenhånd inn målet som ga Brann 3-2. Selv fokuserte han mest på de tre poengene etter 90 minutter på Brann stadion.

– Very important. We needed tre points, mente den tidligere Lyn-spissen.