Politiet: – 17 åring voldtatt i bil i Sandefjord

En 17 år gammel jente ble søndag kveld dratt inn i en bil i Sandefjord, hvor hun ble voldtatt mens bilen kjørte rundt, opplyser politiet.

Rundt klokken 18 søndag kveld ble jenta dratt inn i bilen i Sandefjord.

– Vi ble kontaktet av legevakta i Sandefjord søndag kveld. Der hadde det kommet inn en 17 år gammel jente som fortalte at hun hadde gått i Sandarveien i Sandefjord ca. klokka 18, da en bil stoppet og en person dro henne inn i bilen, forteller operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Marius Knudsen til NRK.no.

– Bilen kjørte rundt i cirka en times tid, mens hun ble voldtatt i baksetet. Hun ble til slutt satt av omtrent på samme sted i Sandarveien, forklarer Knudsen.

– Har politiet snakket med jenta?

– Ja, vi har vært i kontakt med henne. Og hun har blitt undersøkt av voldtektsmottaket på Sandefjord legevakt, sier Knudsen.

Jenta kom seg ifølge politiet hjem etter hendelsen, og senere til legevakten. Det var legevakten som meldte fra til politiet om hendelsen klokken 22.45 søndag kveld.

To personer i bilen

Ifølge politiet var det to personer i bilen, som snakket et utenlandsk språk seg imellom.

– Saken går nå videre til etterforskning i Sandefjord, og blir fulgt opp med videre taktisk og teknisk etterforskning, forklarer Knudsen.

– Har politiet fått inn noen tips i denne saken?

– Nei, men vi er svært interessert i tips, sier operasjonslederen.

Bilen er beskrevet som en mørk sedan med sotete ruter bak.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett bilen ved Sandarveien i Sandefjord mellom klokken 17.30 og 19.30 søndag.