Dødsulykke i Re

En 17 år gammel MC sjåfør er omkommet etter skadene han ble påført i en trafikkylukke på Bispeveien like nord for Revetal.

Trafikk ulykke

LUFTAMBULANSE PÅ STEDET: Den 17 år gamle sjåføren ble erklært død på stedet

Foto: Peder Gjersøe / Norsk Journalistlag

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved fire tiden i krysset mellom Bispeveien og Hengsrødveien, like nord for Revetal.

Både luftambulansen og ambulanser rykket ut til stedet å utførte livreddende førstehjelp på MC-føreren, men livet sto ikke til å redde.

En time etter ulykken, meldte politiet at MC-føreren var erklært død og at pårørende er blitt varslet. Pårørende blir nå tatt hånd om av kriseteam.

Prøvde på forbikjøring

Vitner på stedet har forklart at bilen svingte ut på Bispeveien fra Hengsrødveien. MC-føreren prøvde å ta en forbikjøring, men ble ikke sett av bilisten som kjørte foran.

Trafikk fra Hengsrødveien har vikeplikt for trafikken på Bispeveien.

Helsepersonell undersøkte bilisten, en kvinne i 50-årene. Kvinnen har ingen fysiske skader og blir nå tatt hånd om av et kriseteam. Det har enda ikke vært mulig å avhøre henne, opplyser politiet. Det ble gjort beslag av førerkort på stedet.

Etterforskes

Vitner har fortalt til politiet at det virket som både MC-føreren og bilisten hadde normal hastighet. Operasjonsleder Tommy Eriksen forteller at dette nå blir videre etterforsket.

Politiet og Vegvesenets ulykkesgruppe utfører også tekniske undersøkelser på stedet.

Bispeveien er fortsatt stengt, og forblir stengt inntil ulykkesstedet blir frigitt av politiet.