Trafikkulykker i Telemark

 • Leter etter bilfører i Vinje

  Politiet har satt inn helikopter i søket etter føreren av en bil som kjørte inn i et autovern i Vinje i Telemark i 5-tiden lørdag morgen. Ulykken skjedde i Tveitegrend langs E134.

  Både politiets helikopter og Norske redningshunder er med i søket. Det blir også brukt politihunder. Røde Kors er forhåndsvarslet, skriver Telemarksavisa.

 • Bil av veien i Telemark

  En bil med to personer kjørte av veien i nærheten Haukeliseter Fjellstue. Luftambulansen er på vei til ulykkesstedet. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget til føreren foreløpig er uavklart, mens passasjeren skal være lettere skadet.

  Laster Twitter-innhold
 • Mista førarkortet

  Politiet er ferdig på staden. Ei kvinne i 20 åra fekk beslaglagt førarkortet. Bilen har fått sleng, og hamna i grøfta på riksveg 36 i Bø. Det er ikkje personskadar. Vegen er nå open for normal ferdsel. Politiet opprettar sak.

 • Trafikkulykke i Bø

  Naudetatane har kome fram til ei trafikkulykke på riksveg 36, Seljordvegen i Bø. Det er eit køyretøy med ein person som har køyrt utfor vegen. Politiet melder at det truleg ikkje er personskadar, men store skader på bilen.