Hopp til innhold

Hus totalskadd i brann på Tjøme

Oppsummert

En enebolig ved Vrengensundet ble totalskadd i brann lørdag kveld. To personer som ifølge brannvesenet var i boligen da brannen startet ble kjørt til legevakten.

 • Ikke innlagt på sykehus

  De to personene som ble tatt hånd om av helsevesenet etter brannen på Tjøme ble kjørt til legevakten for sjekk, ikke til sykehus slik politiet først meldte. Personene er ikke innlagt på sykehus, bekrefter Sykehuset i Vestfold.

 • Var overtent da brannvesenet kom

  Huset ved Vrengensundet som ble totalskadd i brann lørdag kveld, var allerede overtent da brannvesenet kom fram, skriver Vestfold Interkommunale brannvesen på sin Facebook-side. – Det var spredningsfare da brannen raste som verst, sier brannsjef Per Olav Pettersen.

  En enebolig brant ned på kvelden lørdag 1. juli.
 • – Ingen fare for spredning

  Huset på Tjøme som står i brann er så godt som nedbrent, sier vaktleder hos Vestviken 110, Harald Kleppo. Han sier at brannvesenet har kontroll, og at det ikke er fare for at brannen sprer seg.

 • Enebolig og trær i full fyr

  Brannvesenet jobber med å slukke brann i en enebolig i nærheten av Vrengen på Tjøme. Ifølge Tønsbergs Blad står også trær i nærheten av huset i brann. – Nå er vi i den akutte fasen med slukking. Etter hvert vil vi ta avhør av de involverte, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Roger Aaser.

En enebolig brant ned på kvelden lørdag 1. juli.