NRK Meny
Normal

Uheldig par satte fyr på puta

Medbrakte telys som skulle skape god stemning på hotellrommet, førte til det stikk motsatte for et uheldig par som overnattet på Farris Bad i Larvik.

Farris bad

UHELDIG: Farris Bad ser på hendelsen som et uhell. (arkivbilde)

Foto: Hans Petter Reppe / NRK

Det som skulle være et hyggelig spa-opphold med overnatting på Farris Bad, endte veldig annerledes enn planlagt for et par i 20-årene.

En fredag i januar i år tok de inn på hotellet og gikk ned i spa-avdelingen.

Der fant de en boks med telys som fristet dem til å gjøre stemningen på rommet ordentlig koselig. De tok med seg noen av lysene, satte dem på en hylle over sengen og tente på.

Telys

TENTE PÅ PUTA MED TELYS: Planen var å gjøre det koselig på hotellrommet med medbrakte telys. I stedet endte det med flammer og bøtelegging for et uheldig par på Farris Bad. (Illustrasjonsfoto)

Foto: Ruzanna Arutyunyan / ColourBox

Puten tok fyr

Under en aldri så liten hyrdestund kom en stor pute i sengen seg delvis opp på hyllen hvor telysene stod, og begynte å brenne.

Mannen, som nå er dømt til å betale sju tusen kroner i bot for å ha vært uforsvarlig, forklarte dommerne i Larvik tingrett at han tok med seg puten inn på badet og fikk slukket brannen.

Men så gikk brannalarmen.

Forbudt med levende lys

Politiet kom til hotellet da den 23 år gamle mannen løp ned i resepsjonen og forklarte at brannen var slukket.

I henhold til rettspapirene mente politibetjenten som kom til stedet at både han og kvinnen han var sammen med var synlig beruset.

Farris Bad har forbud mot å bruke levende lys på rommene, men anser hendelsen som et uhell og har bestemt seg for ikke å forfølge saken videre.