Skallet ned dørvakt og sparket av sykkelen

Natt til lørdag var fylt med slagsmål, ordensforstyrrelser og støy over hele Vestfold.

Politi

Politiet fikk en travel arbeidsøkt natt til lørdag.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Fredagsnatten ble urolig både for festdeltakere og naboer rundt.

Skallet ned dørvakt

Kveldens første bråk startet allerede klokka 23:00. En mann (20) ble pågrepet etter å ha knust en rute til et utested ved brygga i Tønsberg. Mannen fikk tilbringe resten av kvelden i sentralarresten.

En halvtime senere fikk politiet beskjed om at en dørvakt ble skallet ned på et utested i Sandefjord.

– En 47 år gammel Larviksmann ble pågrepet og kjørt til arresten, opplyser politiet.

En drøy time senere ble en 25 år gammel mann slått ned på brygga i Tønsberg. Han er nå innlagt på sykehus.

En 21 år gammel mann ble pågrepet for volden og blir samtidig anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha satt seg til motverge under pågripelsen.

Fem minutter senere ble en mann i 50-årene bortvist fra et utested i Holmestrand etter ordensforstyrrelser.

Sparket av sykkelen

Like etter klokken 01:00 rykket politiet ut til Tønsberg igjen hvor tre menn ble bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelser i bryggeområdet. Den eldste av de tre mennene havnet senere i arresten fordi han ikke ville adlyde politiets ordre.

Tjue minutter senere fikk en 33 år gammel mann fra Hakadal beskjed om å avslutte kveldens festligheter etter ordensforstyrrelser på byen i Sandefjord.

Rundt klokka halv to opplevde en syklist i Thor Dahls gate i Sandefjord å bli sparket av sykkelen.

Mannen kontaktet politiet som satte i gang søk etter den antatte gjerningsmannen som var en fotgjenger, men uten resultat. Syklisten ble ikke skadet som følge av hendelsen.

Klokka kvart over to rykket politiet ut til Stavern hvor det var melding om masseslagsmål utenfor et utested.

– Meldingen var overdrevet, men det var noe aggressiv stemning på stedet, opplyser politiet som klarte å roe ned bråket.

politi

Politiet klarte ikke å hjelpe alle som klaget på støy.

Fikk glass i hodet

En time senere, nærmere kvart over tre, fikk politiet melding om en knust rute hos en bedrift på Træleborg i Tønsberg. En 23 år gammel mann ble pågrepet.

Kort tid etter var en 19-åring fra Tønsberg involvert i ordensforstyrrelser ved brygga. Den unge mannen blir anmeldt av politiet.

Like etter klokka halv tre ble en mann slått i hodet med et glass i Horten sentrum.

– I tillegg til glasset som han fikk i hodet fikk han også slag i ansiktet, mannen ble kjørt til legevakten hvor han måtte sy to sting, opplyser politiet.

Gjerningsmannen skal være kjent.

Brann i blomsterpotte

Beboere i Tordivelveien i Sandefjord måtte finne frem brannslukningsapparat etter at det oppstod brann i en blomsterpotte.

– En beboer på stedet klarte å slukke brannen, opplyser politiet.

Ti minutter senere ble en 26 år gammel kvinne anmeldt for urinering på offentlig sted i Tønsberg.

Kort tid etter møtte politiet på en 18-åring og en 19-åring som tidligere ble bortvist fra Tønsberg sentrum. Begge ble derfor pågrepet og kjørt til arresten.

På tampen av natten ringte en fortvilet bileier fra Tønsberg inn til politiet for å melde om at det ene bildekket hans var stjålet.

– Ifølge bileieren hadde felgene en verdi på 10.000 kroner stykk, det viste seg litt senere at det hele var en spøk da kompisene hans innrømmet å ha holdt bileieren for narr, opplyser politiet.

Generelt opplyser politiet om at det var svært mange som henvendte seg angående støy i Vestfold. Politiet, hadde som følge av ovennevnte hendelser i denne artikkelen, ikke mulighet til å ta seg av alle henvendelsene.