NRK Meny

Trafikkulykke i Lågendalsveien

 • Etterforsker trafikkulykke

  Politiet har satt i gang etterforskning av ulykken som skjedde på Lågendalsveien torsdag morgen sist uke. Den 19 år gamle bilføreren ble fløyet til Ullevål universitetssykehus i Oslo for behandling. Tilstanden hans er ikke kjent, opplyser politiet.

  Ulykke Lågendalsveien
  Foto: Geir Eriksen
 • Innlagt på Ullevål

  Det er en 19 år gammel mann som er fløyet til Oslo universitetssykehus etter ulykken i Lågendalsveien i Larvik i morges. Sykehuset opplyser at mannens tilstand er uavklart. Ifølge operasjonsleder i Vestfold-politiet, Per Andreassen, skjedde ulykken i en svak venstresving og bilen har kjørt ned i en skrent og gått rundt. Det var glatte partier i området hvor ulykken skjedde. Fv 40 er åpen for trafikk igjen.

 • Hentes med luftambulanse

  Personen som førte bilen som kjørte av veien i Lågendalsveien hentes av luftambulanse, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent. Ulykkesgruppen til Statens vegvesen er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser. Det er manuell dirigering på stedet.

  Ulykke Lågendalsveien
  Foto: Geir Eriksen
 • Stengt etter utforkjøring

  Fv 40 Lågendalsveien er stengt i begge retninger etter en utforkjøring nord for Larvik, fem kilometer nord for E18. Føreren av bilen behandles av ambulansepersonell på stedet. Skadeomfanget er ikke kjent.

 • Utforkjøring på Lågendalsveien

  På Fv 40, nord for Larvik, er det nå stengt i begge retninger etter at en bil har kjørt av veien, fem og en halv km nord for E18. Én person befant seg i bilen. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet.