NRK Meny
Velkommen til Vestfoldsendinga her i NRK P1 på denne strålende ettermiddagen. Sola skinner og i morra er det fri for de aller fleste av oss. For i morgen er det 1. mai, arbeidernes dag. Men, har den dagen noen betydning lenger, eller er den rett og slett en ekstra fridag? Men, noen holder fortsatt fanene høyt.
I dag banken fylkestinget gjennom planene for ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy. Men, planene er ikke helt i mål ennå. Straks ser vi på veien videre før bygginga kan starte.
Også blir det siste del av historietimen om Eidsvollsmennene i dag. Gutta i marinen er tema i dag.

NRK P1 Vestfoldsendinga

Velkommen til Vestfoldsendinga her i NRK P1 på denne strålende ettermiddagen. Sola skinner og i morra er det fri for de aller fleste av oss. For i morgen er det 1. mai, arbeidernes dag. Men, har den dagen noen betydning lenger, eller er den rett og slett en ekstra fridag? Men, noen holder fortsatt fanene høyt. I dag banken fylkestinget gjennom planene for ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy. Men, planene er ikke helt i mål ennå. Straks ser vi på veien videre før bygginga kan starte. Også blir det siste del av historietimen om Eidsvollsmennene i dag. Gutta i marinen er tema i dag.

Publisert