LHK-jubel etter seier mot FC København

Larviks håndballkvinner står fortsatt ubeseiret etter kampen mot FC København lørdag.

Larvik-jentene jubler

Arkivbilde

Med sluttresultatet 31-26 ble det nok en seier til Larvik Håndballklubb etter at de møtte FC København i Mesterligaen i Arena Larvik lørdag ettermiddag.

Til pause lå Larvik under med 2 mål (15 - 17) men to minutter ut i andre omgang snudde kampen helt.

Tine Rustad Kristiansen ble Larviks toppscorer med 7 mål. Tonje Larsen og Kari Mette Johansen scora begge 6 mål. Resten av Larviks mål var det Tine Stange (4), Heidi Løke (4), Karoine Dyhre Breivang (3) og Pia Christine Narvesen (1) som sørga for.

Begge lag stilte ubeseiret så langt denne sesongen når kampen ble blåst igang denne siste dagen i oktober. Dermed gikk FC København på sitt første tap i høst.