Klassequizen 2018 - Selda Ekiz
Foto: Ole Kaland / NRK

Klassequizen 2019 Vestfold

Oppsummert

Klassequizen er en kunnskapskonkurranse for tiendeklassinger over hele landet. Her kan du se og høre hvordan det går med deltakerne fra Vestfold.

 • Klassequizen: Ringshaug til finale

  Mats Ludahl Sørensen, Helle Sørvik og Adrian Haugen Hjortnæs sørget for at Ringshaug ungdomsskole vant fylkesfinale nummer to 11–10 over Stokke. Ringshaug slår dermed følge med Borre til landsfinalene som starter på tv lørdag 13. april.

  Ringshaug ungdomsskole klassequizen 2019 finalevinner
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Klassequizen: Borre til landsfinale

  Det ble en ekstremt jevn finale mellom Borre og Bugården, der Borre trakk det lengste strået og vant 9–8 etter tolv spørsmål. Jenny Thorbjørnsen, Mille Mikkelsen og Isak Eggar Johansen var lykkelige vinnere, og ser nå fram til landsfinalene i Oslo. På fredag er det Stokke mot Ringshaug i kampen om den andre finalebilletten.

  Fylkesvinnere Klassequizen Vestfold
  Foto: Vegard Unger Ellefsen / NRK
 • Klassequizen: Ranvik ungdomsskole

  Silje Walmann, Lars Nygård og Peder Ormar sørget for 8 poeng av 12 mulige til Ranvik ungdomsskole i klassequizen. De innledende rundene er nå ferdig, og Borre, Stokke, Ringshaug og Bugården er klare for fylkesfinaler neste uke.

  Klassequiz
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Klassequizen: Ringshaug

  Helle Sørvik, Adrian Haugen Hjortnæs og Mats Ludahl Sørensen gjorde det skarpt i Klassequizen, og sørget for 11 poeng til Ringshaug ungdomsskole. Det betyr delt tredjeplass med bare en skole igjen.

  Ringshaug ungdomsskole klassequizen 2019
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Klassequizen: Kongseik ungdomsskole

  Sigurd Ringøen, Sanna Skarstad og Teodor Nørstebø-Vartdal sørget for 7 poeng til Kongseik ungdomsskole i Klassequizen. Nå gjenstår kun Ringshaug og Ranvik ungdomsskoler før fylkesfinaler i uke 12.

  Kongseik ungdomsskole
  Foto: Vegard Lilleås / NRK