NRK Meny
Normal

Ble vitne til morens ulykke

Ida Vår Kierulf Dirdal og datteren ble vitne til at deres egen mor og mormor først ble påkjørt bakfra og deretter krasje med en annen bil. Det dramatiske krasjet ble filmet av Dirdals dashbord-kamera.

Ble vitne til morens ulykke

Ida Vår Kierulf Dirdal var ute med datteren da ulykken skjedde. Dirdal deler videofilmen av ulykken med NRK fordi hun ønsker oppmerksomhet om det farlige krysset.

I helgen var Ida Vår Kierulf Dirdal ute og kjørte sammen med datteren sin da de oppdaget at de kjørte bak bilen til Idas mor.

Ida Vår Kierulf Dirdal satt og småpratet med datteren da de ble vitne til den dramatiske ulykken i krysset Stavernsveien-Holmejordetveien mellom Larvik og Stavern.

De ser at bilen til deres mor og mormor først bli påkjørt bakfra, og deretter kollidere med en annen bil. Når Dirdal løper ut av bilen sitter datteren gråtende igjen i bilen.

– Jeg ønsket å skåne henne for å se hva som kunne ha skjedd med mormoren hennes. Jeg var ikke da klar over at også min nevø var med i bilen, sier Dirdal.

Farlig kryss

Dirdal deler videofilmen av ulykken med NRK fordi hun ønsker oppmerksomhet om det farlige krysset.

– Det gjør vondt å se dette igjen. Det var helt jævlig. Jeg skjønte jo at det var mamma som satt i bilen og at dette ikke kunne gå bra, sier Ida Vår Kierulf Dirdal til NRK.

Det gikk heldigvis bra med både moren til Dirdal og nevøen hennes.

– Moren min er innlagt på sykehus med brukne ribbein, men nevøen min slapp unna med en kul i panna, sier Dirdal.

To ulykker i helgen

Tre biler var involvert i ulykken som skjedde på en strekning der det er 70 km i timen. 22 timer senere skjer det en ny ulykke der to biler er involvert. Også dette var en påkjørsel bakfra.

Da ble en kvinnelig sjåfør tatt hånd om av ambulansepersonell med smerter i hodet, mens en mann og to barn kjørte til sjekk på legevakten i Larvik, skriver Østlands-Posten.

– Jeg håper at vi kan få mer oppmerksomhet om dette krysset. At det er farlig og at det bør settes inn sikkerhetstiltak, sier Dirdal.