Kun én kvinne ventet på Yonni

Da gruven i Atacama-ørkenen raste 5. august dukket de nærmeste opp for å følge dramaet fra Copiapo. To kvinner ville erklære sin kjærlighet til Yonni Barrios. Dobbeltlivet kom som en overraskelse, iallefall for en av dem.

Video Yonni Barrios ble møtt av elskerinnen

VIDEO: Yonni Barrios ble møtt av elskerinnen etter redningsaksjonen onsdag.

Med sine medisinske kunnskaper fikk Barrios i oppgave å holde øye med kollegaenes helse underveis, men det er ikke hans bidrag under bakken som har fått mest oppmerksomhet de siste ukene.

Les også: – Yonni velger kjærligheten

To kvinner i håpets leir

Yonni Barrios Rojas Gaete får ikke en like hyggelig velkomst

Yonni Barrios var ikke spådd en hyggelig gjenkomst etter avsløringene.

Foto: HO / Reuters

I tillegg til hans kone, Marta Salinas, dukket nemlig enda en kvinne opp i håpets leir for å sørge og be for Yonni.

Susana Valenzuela viste seg å være Barrios' elskerinne gjennom de fem siste årene, og sorgen snudde til sinne for hans kone gjennom 28 år.

50-åringens dobbeltliv ble verdenskjent over natta, og media fråtset i dramaet som utspant seg mellom mannen 700 meter under bakken og de to kvinnene som ventet.

Marta Salinas fikk nemlig først vite om elskerinnen da Valenzuela dukket opp ved gruven med et bilde av hennes ektemann i hendene.

Yonni Barrios ble møtt av elskerinnen

Kona Marta Salinas sier at det «enten er meg eller henne». I dag dukket hun ikke opp for å ønske velkommen hjem.

Foto: HUGO INFANTE / Afp

Elskerinnen ventet

Barrios' søster har tidligere uttalt at broren hennes inviterte både kona og elskerinnen til redningsdagen.

Men ut fra videostrømmen med bilder som i dag har rullet over TV-skjermer verden over, ser det ut til at kun en av dem takket ja.

– Han ba meg om å komme, men det viser seg at han også inviterte den andre kvinnen. Jeg har anstendighet, og dette er veldig enkelt. Det er enten henne eller meg, sier Marta Salinas ifølge ABC News.

Da Barrios like etter klokken 21.30 norsk tid ble heiset opp av bakken som mann nummer 21, var det kun hans elskerinne som tok i mot ham. Hun så imidlertid veldig lykkelig ut over å kunne hilse sin kjære velkommen hjem.

SISTE NYTT

Siste nytt