Par arrestert for sex på rommet

En britisk kvinne anmeldte en voldtekt i det arabiske emiratet Dubai. Hun ble ikke trodd, men istedet arrestert sammen med sin kjæreste for å ha hatt sex utenfor ekteskapet.

Burj

Hotell Adress ligger like ved siden av verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Foto: Brennan Linsley / Scanpix/AP

Dette ble utfallet da den 23 år gamle kvinnen og hennes 44 år gamle venn gikk til politiet i Dubai og anmeldte en syrisk kelner for voldtekt under nyttårsfeiringen på luksushotellet Address Hotell. Det ligger på marinaen i Dubai like ved siden av Burj Kalifa. Voldtekten skal ha skjedd på hotellbarens toalett.

Saken er nå ferdig etterforsket. og utfallet ble oppsiktsvekkende.

- Politiet har ikke funnet noe bevis for at noe skjedde på toalettet, uttalte Khamis al-Muzinah i Dubai-politiet i dag ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Sterkt beruset

Etterforskningen har kommet fram til at kvinnen var sterkt beruset og hadde fått hjelp av en indisk bartender for å finne toalettet på hotellbaren. Der fantes det to kvinnelige ansatte.

- Hun kastet opp flere ganger og sovnet på en stol før hun ble eskortert tilbake av en av kvinnene, sa Muzinah.

I et avhør neste dag fortalte den britiske kvinnen politiet at hun delte hotellrom med sin venn og hun vedgikk at de hadde hatt sex der. Dette førte til at paret ble arrestert.

- De er tiltalt for utenomekteskapelig sex, fortalte politiets representant.

Utlendinger har strrømmet til Dubai de siste årene. Landet har nå langt flere innbyggere med utenlandsk bakgrunn enn dubaisk og blant annet satser landet på turisme.

- Gift dere og slipp straff

Men alle som drar på ferie til Dubai, bør vite at sex utenfor ekteskape er forbudt ved lov i dette ferieparadiset.

Det er bare vel et år siden et annet britisk par ble dømt til tre måneders fengsel for strand-sex. To kvinner har også fått fengselsstraff for å ha kysset og klemt hverandre på stranda.

Ambassaden til Storbritannia i Dubai advarer besøkende mot å praktisere utenomekteskapelig sex under opphold i landet.

Det er ennå ikke tatt ut tiltale i saken, og det britiske paret har en mulighet til å slippe videre rettslig forfølgelse:

- Hvis de gifter seg, vil retten stanse saken, sier Khamis al-Muzinah.

SISTE NYTT

Siste nytt

Russland vil svare med nye raketter hvis Ukraina får Natos angrepsvåpen

Russland vil svare med å utplassere sine mest moderne raketter hvis Nato bygger opp angrepsvåpen i Ukraina. Det sier den russiske presidenten Vladimir Putin.