Flammen har landet

OL-ilden ankom i ettermiddag sitt neste etappe-sted, San Francisco i USA.

OL-ilden

Politiet i San Francisco har fulgt nøye med på opptøyene under fakkelstafetten i London og Paris for å forberede seg til OL-ilden skal fraktes gjennom San Franciscis gater natt til torsdag norsk tid.

I ettermiddag ankom fakkelen den amerikanske storbyen.

Politiet har allerede opplyst at de kommer til å gjøre noen endringer i den opprinnelige ruten etter å ha sittet i møte i hele dag for å diskutere strategien.

SE: OL-ilden fortsetter ferden i USA

San Francisco-politiet vil ikke gå ut med detaljer i den lagte strategien, men sier at de vil ha nok politifolk ute i gatene til å håndtere eventuelle demonstranter.

Som i både London og Paris, vil fakkelbæreren være omgitt av store politistyrker, som følger bæreren både løpende ved siden av, på sykler og på motorsykler.

SISTE NYTT

Siste nytt

MILITÆR STYRKE: Russiske stridsvogner, pansrede kjøretøy, lastebiler og annet militært utstyr fraktes til grenseområdet mot Ukraina.

MILITÆR STYRKE: Russiske stridsvogner, pansrede kjøretøy, lastebiler og annet militært utstyr fraktes til grenseområdet mot Ukraina.

«Frykt for krig. Uklart hva Putin vil»

På grensen til Ukraina står titusenvis av soldater og store mengder våpen. Russland mobiliserer. En hel verden lurer på om det kommer et angrep, eller om det bare er en demonstrasjon av styrke.