- Spillerne må ta ansvaret

Tidligere Rosenborg-trener Bjørn Hansen mener spillerne i større grad må ta skylda for en elendig sesong.

Bjørn Hansen
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Siden Nils Arne Eggen trakk seg som trener, har laget vært igjennom hyppige trenerskifter. Knut Tørum er den femte treneren som blir skiftet siden 2002.

- Når trenerne blir byttet ut gang på gang så er det noe som har sviktet. Jeg tror søkelyset burde settes på spillerne istede for treneren. Hvorfor presterer de så bra under Valencia, men spiller så dårlig i kampen mot Lillestrøm noen dager før? Spillerne har ikke tatt ut det potensialet de har vist at de har, sier tidligere trener Bjørn Hansen.

Hansen mener RBK gjentar sine feil når de nå nok en gang har avsatt treneren.

- Historien viser at RBK ikke har greid å reparere de feila de har gjort tidligere. Dette er jo ikke første gangen en trener går under kontraktstida. I en sånn situasjon må man se etter feila og finne dem. Så må man vri disse til noe positivt og se hva man skal gjøre for å rette på dem. Og viss man ikke gjør noe med disse feila så gjentar de seg. Og her sitter jeg med en følelse at man ikke har gjort nok. Nå må Rosenborg gå inn i seg selv og virkelig se på hva det er som er feila og gjøre noe med dem. Det er så mye kompetanse i RBK at de burde de klare, sier Hansen.

 

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.