Hopp til innhold

Dette mener anmelderne om Ti Liv

DumDum Boys slapp i dag sitt tiende album til blandede kritikker.

DumDum Boys i dameklær

DumDum Boys er blitt godt voksne menn etter hvert, men humoren har de beholdt.

Foto: Skjermdump

Mens Adresseavisens anmelder gir albumet en femmer, og mener at ”DumDum Boys er tilbake til gamle høyder”, er det andre som er langt mindre entusiastiske.

En av disse er VGs anmelder som ruller terningen til tre og forklarer det på følgende vis.

– Låtene er blant trøndernes aller svakeste. Den lette og intetsigende førstesingelen «Tre er to for mye» ble klokelig stemt ut, og heller ikke oppfølgeren «Kort, rødt skjørt» er i nærheten av klassikerkvaliteter.

Jevnt over gode anmeldelser

Selv om ikke alle virker til å være like imponerte over det nye albumet til de trønderske rockerne, er det stort sett gode anmeldelser å finne.

Aftenpostens anmelder triller også terningen til fem og mener at "det er som om The Rolling Stones har tatt bolig i disse trønderne".

Og det er ikke bare i Aftenposten linjene trekkes mellom DumDum Boys sitt siste album og de britiske legendene The Rolling Stones.

Sammenlignes med legender

Dagbladets anmelder er også enig i Rolling Stones-referansen, og mener at både låtene «Kald dag i helvete», «Ti Liv» og «Pulver» er i den klassiske Rolling Stones-gaten.

Og det er ikke bare The Rolling Stones anmelderne sammenligner det nye DumDum-albumet med. Adresseavisens anmelder mener at låten «Kald dag i helvete» er "så tung og seig at den minner om Led Zeppelin anno 1975".

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste fra Trøndelag