Hopp til innhold

Åge-konserten utsolgt på fem minutter

Selv med en pris fra 7900 kroner tok det bare fem minutter før konserten til Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall ble utsolgt.

Åge Aleksandersen og Sambandet opptrer i Royal Albert Hall i London i juni neste år.

Det var torsdag ettermiddag at Åge Aleksandersen annonserte at han skal spille i Royal Albert Hall i 2016. Fredag morgen ble 3000 billetter revet bort på fem minutter.

3000 billetter ble lagt ut for salg og billettene ble revet bort gjennom nettsiden royalalberthall.no.

Aleksandersen selv er overraska over at billettene gikk så raskt.

– Jeg føler jo meg nesten som en utenlandsk artist av dette. Dette er rare greier. Det har kanskje noe med historien min og sangen å gjøre, sier Åge Aleksandersen til NRK.

Torsdag innkalte Åge Aleksandersen til pressekonferanse på Rockheim i Trondheim. Her kunngjorde rockeveteranen at 17. juni 2016 ville han sammen med Sambandet spille i Londons ærverdige storstue Royal Albert Hall.

Men ifølge arrangøren Koment selges det kun pakker som inkluderer flybillett og hotell i tillegg til billett til konserten. Den rimeligste pakken koster 7900 kroner og den dyreste 8900 kroner.

– Hvis vi hadde lagt ut kun billetter hadde det dukket opp masse mennesker som bor i London. Nå blir det de samme menneskene som normalt går på Åge-konsert. Vi var klar over at det var mye penger for folk. Det som er fordelen er at folk har muligheten til å spare litt penger før turen, sier daglig leder i Koment Endre Storholt til NRK.

Arrangørene av Åge Aleksandersens konsert i Royal Albert Hall fulgte spent med på billettsalget i morges.

Arrangørene bak konserten til Åge Aleksandersen i London fulgte spent med da billettene ble lagt ut for salg klokka 10 fredag formiddag.

Charterfly til London

Men det ser ikke ut til å skremme ivrige Åge-fans. Bare 5 minutter etter at salget startet forsvant de 3000 billettene, og mange har gått glipp av det som vil bli Åge Aleksandersens store konsert.

– Dette er kjempeartig, vi har vært spent på hvordan salget ville gå, dette er over all forventning.Det gikk mye fortere enn jeg trodde. Åge må nesten øve inn noen flere sanger nå, sier Storholt.

Etter det NRK erfarer har arrangøren reservert en del billetter hvis de skulle bli utsolgt, så det kan fortsatt bli mulig å sikre seg billett til det som Åge Aleksandersen omtaler som toppen av kransekaka i hans karriere.

Det er satt opp flyavganger fra Ålesund, Bergen og Oslo, i tillegg til flere fly fra Trondheim lufthavn.

Flere andre artister synes det er gjevt at Åge Aleksandersens drøm om å spille i Royal Albert Hall nå skal gå i oppfyllelse.

Siste fra Trøndelag