Alta tapte 3-5 og er ute av cupen

Kongsvinger ble et hakk for sterke i ekstraomgangene, og Alta tapte 5-3 i kveldens cupkamp.

Tron Møller Natland og Rune Repvik

Alta IF-trener, her med Tron Møller Natland i Alta IF.

Det endte med tap i cupoppgjøret på Gjemselund stadion mellom Kongsvinger IL og Alta IF.

Gjestene fra Alta startet ikke spesielt bra i cupens andre runde, og det ble 2-0 før Altaspillerne våknet, med Christian Reginiussen som reduserte til 2-1.

Dessverre så skårer Kongsvinger rett før pause, og lagene går i garderoben etter halvspilt kamp med en solid ledelse på 3-1 til Kongsvinger.

Hva Rune Repvik sa i pausen er usikkert, men en ting er sikkert - Det virket!

Altas Aleksander Soklberg utligner til 3-2 etter bare åtte minutters spill i andre omgang.

Deretter setter Svein Ove Thomassen inn utligning til 3-3 i det 79. spilleminutt. Rett før kampen blåses av har Alta en kjempesjanse, men klarer ikke å sette ballen i mål.

Det sto dermed 3-3 etter full tid, med ekstraomganger på Gjemselund stadion i Kongsvinger.

Alta starter bra ut i ekstraomgangene, men når Kongsvinger først setter inn 4-3 og deretter 5-3 ramler alt sammen. Alta går dermed ikke videre i NM-cupen.