Hopp til innhold

Brann i kjelleretasje i Tromsø slukket

Det brant i en kjelleretasje i Tromsø. Det var ikke personer i kjelleren, men det var kraftig røykutvikling på stedet skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Brann i Tromsø

Brannen som brøt ut i Tromsø sentrum er slukket, melder Operasjonsleder i Troms politidistrikt.

Foto: August Hansen / NRK

Kl 20:58 skriver Troms politidistrikt på Twitter at brannen er slukket.

– Vi gjør undersøkelser og snakker med vitner og personer som befinner seg på stedet. Politiet sier de har ingen opplysninger som kan forklare hvorfor det oppstod brann. Sak opprettes forteller, Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Per Arve Aas.

Kl 20: 48 Innsatsleder i Tromsø brann og redning melder at de har kontroll på brannen, men den er ikke slukket pr. nå. Kjelleretasjen hvor det brant er gjennomsøkt og det er ikke funnet personer der.

–Vi har ingen opplysninger som tilsier at det skal ha vært folk i bygningen, men vi jobber videre med å få avklart dette, sier Aas.

Kl 20:22 skriver Troms politidistrikt på Twitter at nødetatene rykket ut etter melding om at det skal ha oppstått brann i en bygning i Tromsø sentrum.

Det meldes at brannen er i en kjelleretasje. Det er kraftig røykutvikling på stedet. Uvisst om det er folk i bygningen som brenner. Politiet jobber med å få oversikt samt evakuere beboere i nabobyggene.

Kl 20:14 fikk politiet melding om brann i en bygning i Tromsø sentrum. Men det var uklart nøyaktig hvor det brant, men det fant vi ut, sier Aas.

Brann i Tromsø

Kl 20:14 fikk politiet melding om brann i en bygning i Tromsø sentrum

Foto: August Hansen / NRK