NRK Meny
Normal

Vogntog har kjørt av veien

Et vogntog har kjørt av veien ved Helgen i Nome kommune. Politiet er på stedet.

Vogntog av veien

En henger på et vogntog veltet av veien etter at en bil kom på kanten i veibanen ved Helgen i Nome kommune. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Ulykken skjedde ved at en bil kom ut på kanten i veibanen i 60-sonen, og det resulterte i at hengeren veltet ut av veien.

Hengeren inneholdt trematerialer, opplyser politiet.

– Man venter på bilberging på stedet. Det er ikke snakk om materielle skader, bortsatt fra eventuelt på selve lasten, sier operasjonsleder Arne Gunnar Tollehaugen til NRK.

Det foregår nå trafikkdirigering på stedet.

– Patruljen på stedet er ute og regulerer trafikken, for den ene kjørebanen er stengt, sier operasjonsleder Tollehaugen.

 • Montessoriskule i Tuddal

  På eit møte laurdag vart Stiftinga Tuddal Montessoriskule vedteke oppretta. Foreldregruppa i Tuddal starta 1. desember ein innsamlingsaksjon for å få nødvendig eigenkapital til stiftinga. Til nå har dei samla inn 100.000 kroner.

 • Førre søknadar om erstatning

  Fylkesmannen har teke imot 36 søknadar om erstatning for tap av sau og lam til freda rovvilt i år. Nedgangen i søknadar held fram for fjerde år på rad. I 2013 vart det motteke og behandla 115 søknadar om erstatning, som er 79 fleire enn i år.

 • Pengar til OL i Telemark

  Formannskapet i Tinn kommune vil gjeva 500.000 kroner til arbeidet med å få OL til Telemark. Det skriv Rjukan Arbeiderblad. Vedtaket i formannskapet var samrøystes, og saka blir avgjort i kommunestyret sitt budsjettmøte i dag.

 • Auke i folketalet

  Med ein auke i folketalet på 3,8 prosent i år er det berre fire kommunar i Noreg som veks meir enn Bø. Det syner tal frå Statistisk sentralbyrå. Tala syner at åtte av atten kommunar i Telemark får ein auke i folketalet i år.